Micro Whey |
2270 g |
čokoláda |
2579 Kč | 2199 Kč | ||
Dostupné do 2 dnů | |||||
2270 g |
vanilka |
2579 Kč | 2199 Kč | ||
Dostupné do 2 dnů | |||||
2270 g |
jahoda |
2579 Kč | 2199 Kč | ||
Dostupné do 2 dnů | |||||
2270 g |
banán |
2579 Kč | 2199 Kč | ||
Dostupné do 2 dnů |
Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu!
Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin.
No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu.
Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin.
Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).
NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!
Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%.
Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.
Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.
- Inovační technologie
- Nejvyšší rating použitých surovin
- Vyrobeno ze 100% zelené energie
- Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
- Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
- Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
- Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost
100 g | 1 porce* | |
Energetické hodnoty | 1512 kJ / 356 kcal | 457 kJ / 107 kcal |
Tuky | 0,4 g | 0,1 g |
- Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | stopy |
- Z toho mononenasycené mastné kyseliny | 0,1 g | stopy |
Z toho polynenasycené mastné kyseliny | 0,2 g | stopy |
Sacharidy | 2,1 g | 0,6 g |
- Z toho cukry | 0,7 g | 0,2 g |
Bílkoviny | 88 g | 26,4 g |
Sůl | 0,56 g | 0,17 g |
Laktóza | 0,7 g | 0,2 g |
Digezyme (trávící enzymy) | 166 mg | 50 mg |
Lactospore probiotics | 16 x 107 spór | 5 x 107 spór |
*1 porce odpovídá 30 g. Balení obsahuje 30 porcí
Směs syrovátkových izolátů 98% (nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát), aroma, barvivo beta karoten, komplex enzymů Dygezyme®, umělé sladidlo acesulfam-K, umělé sladidlo sukralóza, emulgátor sojový lecitin, Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Berte 3 odměrky ( cca 30g ) rozmíchané s 300ml vody, nebo mléka pomocí shakeru.
Doplněk stravy.
Hodnocení produktu Micro Whey | |||||
|
Nejčastější názory na produkt Micro Whey: |