DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Night Protein 70 se již nevyrábí

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Proteiny
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Night Protein 70



NIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.cz
Nově byl vyvinut Night Protein 70, protein drink jako proteinový přípravek se 70 % bílkovin v klasické formě koktejlu. Ideální suplement před spaním!

Vyroben z vysoce kvalitních proteinových zdrojů živočišného původu tvořící ideální kombinaci: ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin WPC, vaječný albumin, kasein, kaseinát a aminokyselina L-glutamin.

NIGHT PROTEIN 70 je doplněn o trávicí enzymy bromelain a papain, které přispívají k lepší stravitelnosti a efektivnějšímu využití přijatých proteinů. Výhodou NIGHT PROTEINU 70 je snadná vstřebatelnost a nízká zátěž žaludku. Takto formulovaný pokrm nezpůsobí zažívací potíže a nebrání v klidném spánku.

Je určený:
Před spaním a v jakoukoli denní dobu, kdy očekáváte, že bude následovat více než tříhodinová pauza mezi příjmem bílkovin - pro ochranu svalové hmoty před odbouráváním (antikatabolický efekt)
* jako druhá večeře pro ty, kteří usilují o zvýšení tělesné váhy nárůstem svalové hmoty (anabolický efekt)

Charakteristika účinných látek:
Aminokyseliny, pocházející z bílkovin NIGHT PROTEINU jsou využívány postupně, nejprve z WPC, nakonec z kaseinu. Postupné trávení zajistí setrvalou hladinu aminokyselin a tím přetrvávající antikatabolický efekt. Tato vlastnost minimalizuje možné ztráty svalové hmoty v případě, že nepřijímáte potravu po několik hodin (5 až 10), to znamená hlavně v noci.

L-glutamin slouží jako zdroj buněčné energie, zvyšuje hladinu růstového hormonu.

Je doplněn o antioxidanty Origanox a Resveratrol, chránící před negativním vlivem volných radikálů a zvyšující obranyschopnost organismu.

Využitelnost bílkovin se zvyšuje vitamíny B6, B12. Night protein má také zvýšený obsah vápníku, hořčíku a draslíku – ty se podílejí na iontové rovnováze, zlepšují využití proteinů a udržují optimální svalový tonus.

Koncentrát syrovátkových bílkovin (WPC) a kasein jsou dvě strany téže mince, protože obě tyto základní bílkoviny obsažené v tomto přípravku pocházejí z mléka. Ovšem mají zcela odlišné vlastnosti. WPC můžeme zjednodušeně označit jako „rychlé“ proteiny, protože jejich trávení a vstřebávání probíhá velmi rychle, tedy mají silný anabolický efekt, ale po několika hodinách klesá koncentrace aminokyselin v krvi na normální úroveň. U kaseinu je to přesně obráceně, proto ho označujeme vzhledem k pomalému trávení a vstřebávání jako „pomalý“ protein. V době, kdy hladina aminokyselin ze syrovátkové bílkoviny klesne na minimum, hladina aminokyselin z kaseinu zajišťuje zvýšenou hladinu aminokyselin v krvi a tedy jejich stálou dodávku pro regenerující svaly ve fázi odpočinku.

Doporučen pro sporty:
- kulturistika, vzpírání
- cyklistika (sprinty)
- atletika (sprinty, silové disciplíny – hody, vrhy)
- bojové a úpolové sporty
- plavání (krátké tratě)
- kanoistika
- všechny tyto sporty na vyšší výkonnostní nebo závodní úrovni

Doporučené dávkování:
Do 350 ml nesycené pitné vody přidejte 40 g (2 odměrky) a rozmíchejte v šejkru nebo v mixéru.

Tabulka nutričních hodnot (100 ml):
- energetická hodnota: 1614 kJ/381 kcal
- bílkoviny: 70 g
- z toho BCAA: 11 g
- sacharidy: 18 g
- tuky: 3,2 g

Složení:
sušené bílkoviny získané ultrafiltrací syrovátky WPC, sušený vaječný bílek, sušená mléčná bílkovina kasein, sušený kaseinát sodný, maltodextrin - modifikovaný škrob, kakaový prášek odtučněný, l-glutamin, čokoládové a vanilkové přírodně identické aroma, stabilizátor guar E 412, emulgátor lecitin E 322, protispékavá látka fosforečnan vápenatý E 341, sladidla aspartam a acesulfam E 950, oxid hořečnatý E 530, antioxidant Origanox, vitamény E, C, Ca - pantotenát, niacin (PP), B1, B2, B6, B12, kyselina listová, biotin, chlorid draselný E 508, digestivní enzym bromelain

čokoláda - navíc kakaový odtučněný prášek, čokoládové a vanilkové přírodně identické aroma

vanilka - navíc vanilkové a smetanové přírodně identické aroma, barvivo karoten E 160a, antioxidant Origanox





Hodnocení produktu Night Protein 70
Aktuální stav hodnocení:

min NIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.czNIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.czNIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.czNIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.czNIGHT PROTEIN 70 | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Night Protein 70:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.