Glucose - hroznový cukr |
Dextróza (hroznový cukr, D-glukóza) je nejrozšířenějším monosacharidem vyskytujícím se v mnoha plodech, zejména v hroznovém vínu. Glukóza je základní sacharid zastoupený v lidském organizmu, který slouží jako důležitý zdroj energie.
100 g | 80 g | |
Energetická hodnota | 1555 kJ/366 kcal | 1244 kJ/ 293 kcal |
Tuky | 0 g | 0 g |
z toho nas. mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
Sacharidy | 99,5 g | 79,4 g |
z toho cukry | 99,5 g | 79,4 g |
Bílkoviny | 0 g | 0 g |
Sůl | 0 g | 0 g |
Složení:
dextróza monohydrát
Doporučené denní dávkování:
80 g
Návod na přípravu:
80 g (7 zarovnaných polévkových lžic) rozmíchat v přiměřeném množství (cca 500 ml) vody, čaje, mléka, mléčných nápojů
Doplněk stravy.
Hodnocení produktu Glucose - hroznový cukr | |||||
|
Nejčastější názory na produkt Glucose - hroznový cukr: |