DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Eleiko Performance Powerlifting Bar – tréninková powerliftingová osa

Powerlifting > Osy > > Eleiko Performance Powerlifting Bar – trénink

 
  1 ks     
 30481 Kč    30481 Kč  
Dostupné do 21 dnů.

Eleiko Performance Powerlifting Bar kombinuje nejkvalitnější materiály včetně naší patentované ultra silné švédské oceli a odolných bronzových pouzder rotačních konců s detaily jako je dokonalý úchop, tak aby se vytvořila osa ideálně vhodná pro powerlifting. Tato osa má naše zmodernizované a zdokonalené vroubkování a naše přepracované prachotěsné uzavření rotačních konců. Osa je zkonstruována tak, aby vydržela 1500 kg a aby zvládla všechny dřepy, tlaky a mrtvé tahy, které uděláte.

Extrémně odolná
Kvalita naší oceli a průměr tyče zajišťují optimální tuhost a pocit stability během zvedání. Je navržena s robustními bronzovými pouzdry a vyrobená z naší 215 000 PSI švédské oceli. Je konstruována tak, aby vydržela zatížení až do 1500 kg a umožnila bezkonkurenční výkon a byla extrémně odolná.

Optimalizovaný úchop
Osa se vyznačuje se vyváženějším úchopem - dostatečně ostrým, aby poskytoval plnou kontrolu, zároveň však stále velmi jemným, aby eliminoval možný nepříjemný pocit z ostrého vroubkování, zejména při velkoobjemovém tréninku s velkými vahami. Tvrdou chromovou povrchovou úpravu, kterou mají soutěžní osy jsme vyměnili za osvědčené řešení ze stare školy –za zinkový povrch.

Pouzdrové uložení konců osy

Tato osa je navržena pro powerlifting, tedy pro cviky jako je dřep, bench press a mrtvý tah, a není vhodná pro provádění nadhozu nebo trhu (pro tyto cviky jsou vhodné osy ze sekce weightlifting nebo XF bar).

Magnetický kartáč
Každá osa je dodávaná s kartáčem abyste vaší osu po každém použití vyčistili od sportovní křídy. Můžete ho přichytit na úložný prostor, stojan na dřepy, zásobník na křídu nebo rám od platformy. Magnet v rukojeti udržuje kartáč vždy tam, kde ho nejvíce potřebujete.

Specifikace:
Číslo produktu: 3061175
Hmotnost: 20 kg
Délka: 2200 mm
Záruka: 12 let
Uložení: Grafitová pouzdra
Povrchová úprava úchopové části: Zinek
Značení úchopu: Powerlifting
Průměr úchopu: 29 mm
Vroubkování: 1.5 – ostré, powerliftingové
Prachotěsné uzavření rotačních konců: Ano
Průměr rotačních konců: 50 mm
Šířka příruby: 14 mm
Maximální zatížení: 1500 kg

Údržba:
Po každém tréninku užijte přiložený nylonový Eleiko kartáč k očištění osy od magnesia (sportovní křídy). Osu můžete očistit desinfekčním prostředkem.

Záruční podmínky:
Osu pouštějte pouze na 30mm gumovou podlahu, doporučujeme užívat Eleiko tréninkové základny. Nenechávejte osu Eleiko naloženou závažím ve stojanu. Vhodná pouze pro vnitřní užití (v tělocvičně). Osu čistěte pouze přiloženým jemným nylonovým kartáčem. Při čištění ostrými nástroji může dojít k poškození ochranné vrstvy. Běžné opotřebení nespadá do záruky.

Osa je dodávána bez uzávěrů.









Hodnocení produktu Eleiko Performance Powerlifting Bar – tréninková p...
Aktuální stav hodnocení:

min ELEIKO PERFORMANCE POWERLIFTING BAR – TRÉNINKOVÁ POWERLIFTINGOVÁ OSA | Strongbody.czELEIKO PERFORMANCE POWERLIFTING BAR – TRÉNINKOVÁ POWERLIFTINGOVÁ OSA | Strongbody.czELEIKO PERFORMANCE POWERLIFTING BAR – TRÉNINKOVÁ POWERLIFTINGOVÁ OSA | Strongbody.czELEIKO PERFORMANCE POWERLIFTING BAR – TRÉNINKOVÁ POWERLIFTINGOVÁ OSA | Strongbody.czELEIKO PERFORMANCE POWERLIFTING BAR – TRÉNINKOVÁ POWERLIFTINGOVÁ OSA | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Eleiko Performance Powerlifting Bar – tréninková p...:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.