DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


CFM Protein 50 (sáčky se již nevyrábí

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Proteiny
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

CFM Protein 50 (sáčky

Sportovní výživa > Proteiny > Proteiny 50 - 69% > CFM Protein 50 (sáčky


CFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.cz
V každém sáčku – dávce se nachází 40 g vysoce kvalitního perfektně rozpustného CFM PROTEINU 50.

Použitá bílkovina je výhradně CFM, tzn. nejvyšší kvality a vynikající vstřebatelnosti! Typ prášku je instantní, tzn. k rozpuštění nepotřebujete mixér, ale stačí jen rozmíchat ve vodě, kde se v řádu vteřin rozpustí ve velmi chutný nápoj.


Balení je připraveno pro Váš maximální komfort užívání:

1. Neskladné kýble se změnily v perfektně skladovatelné krabice s propracovaným designem. Velikost krabic byla připravena tak, aby nebyl problém je v případě nutnosti strčit do klasické tašky. Aby nedošlo k poškození obalu, jsou ještě zataveny fólií. Zároveň máte jistotu, že výrobek neotevřel nikdo před Vámi.

2. Již není potřeba lžic či odměrek pro určení přesné dávky. V krabici jsou sáčky s přesně odměřenou dávkou prášku. Stačí si tedy vzít potřebné množství sáčků a ušetříte čas. Následně se ještě více usnadní braní si proteinu s sebou na cesty. Přesýpání do jiných krabiček, ani odměřování již není nutné. Sáčky strčíte do kapsy a jdete.

3. Báli jste se koupit velké balení proteinu? Co kdyby se Vám příchu? přejedla? Tento problém odpadá, pokud si zakoupíte variatnu MIX s až šesti příchutěmi v jedné krabici. Máte dnes chuť na čokoládu a zítra na jahodu? Není problém, i tak stačí koupit jen jeden výrobek!!!


CFM PROTEIN 50 SACHETS – inteligentní řešení

Tento způsob balení dává Vaší výživě nový rozměr. Již žádné odměřování a odsypávání není nutné, vše je připraveno v jednotlivých sáčcích. V krabici najdete 60 sáčků, což je zároveň 60 dávek. V každém sáčku se nachází 40 g vysoce kvalitního, perfektně rozpustného CFM PROTEINU 50.


CFM PROTEIN 50

- vhodné pro sportovce, se sladidlem
- proteinový přípravek určený k budování svalové hmoty


CFM PROTEIN 50 je vynikajícím zdrojem vstřebatelného a využitelného proteinu. Urychluje proteinovou syntézu, rapidně vstupuje do krevního oběhu a podněcuje sval k anabolické činnosti. Proces CFM je přírodní a nechemický. Výsledný syrovátkový filtrát si zachovává původní proteinovou strukturou udržující efektivní rovnováhu mezi proteiny a peptidy přirozeně se vyskytující v syrovátce. CFM PROTEIN 50 obsahuje specifi cké frakce syrovátkové bílkoviny, které mají vliv na stimulaci produkce silně anabolického hormonu IGF-1 v organismu. Kreatin obsažený v CFM PROTEIN 50 přispívá tzv. cellvolumizací (zvětšení objemu svalové buňky - ta je následně schopná přijmout více živin) k růstovému procesu. Aminokyseliny vzniklé štěpením kolagenní bílkoviny (hydrolyzát želatiny) přispívají k ochraně šlach a kloubů při náročném tréninku. CFM PROTEIN 50 je kvalitní přípravek, který Vám díky svému specifi ckému složení pomůže vybudovat množství kvalitní svalové hmoty.


Složení

CFM syrovátkový filtrát, maltodextrin, kreatin monohydrát, dextróza, fruktóza, aroma (příchuť uvedena na víku), pro příchuť jahoda barvivo Karmína (košenila), pro příchuť čokoláda a oříšek kakaový prášek, sladidlo aspartam.


Doporučené dávkování

2 - 3 x denně sáček přípravku rozmíchaného ve 200 - 250 ml mléka, nebo vody. První dávku po tréninku, druhou před spaním. Případnou třetí dávku ráno, nebo v průběhu dne. Jeden sáček (dávka) obsahuje 40 g přípravku.





Hodnocení produktu CFM Protein 50 (sáčky
Aktuální stav hodnocení:

min CFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.czCFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.czCFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.czCFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.czCFM PROTEIN 50 (SÁČKY | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt CFM Protein 50 (sáčky:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.