DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


naNO Vapor PRO Series je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
NO anabolizéry
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

naNO Vapor PRO Series



NANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.cz
V nejhlubších zákoutích existence každého bojovníka je nepřestávající touha se intenzivně pohybovat. Pokud je tato touha jednou puštěna z řetězu, pak jeho devastující síla navždy změní Vaše tréninky. Jestliže byly vyvolány Vaše primární instinkty, pak tento ve Vás probuzený bojovník rozpoutá při cvičení vše zničující zkázu. Bude se prodírat zátěžemi s nepřestávající intenzitou, Vaše svaly budou zažívat dech beroucí přírůstky velikosti i síly a Vaše monstrózní fyzické kvality, které jste vždy chtěli, budou teď Vaše. Takže, Váš čas nakonec přišel.

Vědci z firmy MuscleTech trávili měsíc po měsíci, hodiny bez odpočinku v našich slavných laboratořích, aby pracovali na tom, jak dosáhnout hranice nemožného. Šílení vědci se prohrabávali stohy vědeckých údajů (bylo prozkoumáno 2180 výzkumných studií), pečlivě analyzovali každičký nejnovější detail, a pak se snažili výsledky své práce převést na realitu oblasti bodybuildingu. Po bezpočetných testech prototypů a poté, co byla potvrzena zpětná vazba od profesionálů z federace IFBB, dosáhli výzkumníci z týmu MuscleTech významného výsledku. Je to je to dosud neodhalená pomocná zbraň – přípravek naNO Vapor – nejsilnější světová receptura v oblasti vazoanabolických psychoaktivních prožitků (the World’s Strongest Vaso-Anabolic Psychoactive Experience™).

Nikdy předtím nebylo v oblasti bodybuildingu nalezeno svědectví o tomto bezprecedentním prožitku při budování svalstva. Jen jediný úder látky naNO Vapor a budete vědět, že už jsou nenávratně pryč dny, kdy jste byli rozčarováni svými přípravky, které jste užívali jako pomoc při tréninku.

Přípravek naNO Vapor má účinnou recepturu, která byla vědecky vyvinuta tak, aby se zaměřila fyziologické systémy. Tím zaútočí na růst svalstva z virtuálně jakéhokoliv možného úhlu. Vaše svaly se stanou mnohem krásnějšími a roztáhnout se do bezprecedentní velikosti. Muskulatura na Vaši pokožce se rozprostře přes Vaše končetiny a budete mít vzhled jako byste byli lovci. Jakmile se jednou rozhodnete jít touto cestou – cestou za pomoci přípravku naNO Vapor, už nikdy Vám nebude trénink s činkami připadat takový jako doposud.

Výjimečná mikrodifuzní technologie byla vyvinuta na základě biolékařských výzkumů. Jde o předávání přesné dávky klíčové látky obsažené v přípravku naNO Vapor. Tato dávka má super mikroskopickou velikost a je menší než dávka látek, která se vyskytuje v běžně používaných přípravcích sloužících k podpoře tréninku. Tato vyspělá technologie je založena na velmi pokročilé absorpci látky a dává nanočásticím schopnost snadněji ovlivňovat vaše tělo a tím umožňuje rapidní přírůstky velikosti svalstva i síly.

„Nanočástice přípravku naNO Vapor snadno vstupují do Vašeho těla a způsobují okamžitý přírůstek velikosti i síly Vašeho svalstva.“

Od momentu, kdy přípravek naNO Vapor udeří na Váš zažívací systém, okamžitě začne působit jeho účinná receptura založena na šesti krocích. Jakmile je aktivováno všech šest základních látek přípravku naNO Vapor, každá sekunda Vašeho tréninku se stane takovým zážitkem, jaký jste doposud neměli! Jde o největší světovou anabolickou událost (The World’s Most Anabolic Event™). Nyní jsou Vaše klíčové fyziologické systémy primárně zaměřeny na rozpoutání války za neúprosný svalový růst různými způsoby a nikdy již nebudete trpět frustracemi z promarněného tréninkového času.

Dávkování:
Pro vysoké účinky produktu se přesně řiďte návodem a před užíváním si pozorně přečtěte všechna upozornění! Začněte užívat 1 dávku (1 odměrka), kterou rozmíchejte ve 2 dl studené vody a vypijte nejlépe nalačno 15 minut předtím než začnete zvedat těžké váhy (užívá se pouze před tréninkem)! Po týdnu užívání je možné dávkování pro lepší účinky zvýšit na 2 dávky (2 odměrky), které rozmícháte do 4 dl vody! V žádném případě neužívejte více jak 2 dávky (2 odměrky) během 24 hodin a nekombinujte tento produkt s jinými podobnými produkty na bázi NO ani jinými s obsahem argininu nebo yohimbinu! Jelikož je směs přípravku naNO Vapor velmi reaktivní, před každým otevřením ji nechte alespoň 15 sekund v klidové poloze! V opačném případě může dojít k rozvíření velmi malých částeček, které nejsou viditelné pouhým okem! I z tohoto důvodu nenechávejte nádobu otevřenu déle než 30 sekund a vždy se ujistěte, že je pečlivě uzavřena! Kvůli velké účinnosti se také pečlivě ujistěte, že jste seznámeni s veškerými informacemi na této etiketě! Řiďte se přesně pokyny v návodu! Součástí balení je dávkovací odměrka (1 odměrka = 24 g).

Složení:
Energetický obsah v jedné dávce (24g): 40 kcal (167,4 kJ), Proteiny 0g, Sacharidy 10g (z toho ve formě cukrů 4g), Tuky 0g, Draslík 250mg, Fosfor 250mg (32% DDD), Sodík 250mg, Niacin 210mg (1167% DDD), Vápník 100mg (13% DDD). (DDD = Doporučená Denní Dávka)

Složení v 1 odměrce (24g):
dextróza, maltodextrin, glycine, kreatin monohydrát, L-arginin, kyselina asparagová, taurin, dihydrát fosforečnanu divápenatého, oxid vápenatý, fosforečnan draselný, fosforečnan disodný, L-Leucin, Niacin, bezvodý kreatin, L-isoleucin, L-Valine

Upozornění:
Tento produkt je určen výhradně mužům a není vhodný pro osoby mladší 18 let! Neužívejte, jestli jste měl infarkt myokardu (srdeční záchvat)! Před používáním zkonzultujte s lékařem, pokud jste léčeni nebo diagnostikováni s nějakou nemocí (především nemocí srdce, centrálního nervového systému, močového ústrojí, oparu apod.) nebo pokud berete lék na předpis nebo i volně prodejný! Předtím, než začnete jakoukoliv dietu nebo cvičební program, konzultujte to se svým lékařem! V žádném případě nepřekračujte doporučenou denní dávku! Nesprávné užívání přípravku nezlepší výkon a není doporučeno! Dodržujte dostatečný pitný režim! Uchovávejte na suchém a chladném místě za pokojové teploty, mimo dosah dětí! Obsahuje kofein, proto není vhodný pro registrované sportovce! Před užíváním si pozorně přečtěte návod a řiďte se instrukcemi! Není určen pro děti! Dodržujte dostatečný pitný režim! Není určeno pro osoby trpící cukrovkou nebo pro osoby se sklony k hyperglykémii a hypoglykémii! Nevystavujte přímému slunci! Nepovažuje se za náhradu běžné stravy! Po otevření spotřebujte do 3 měsíců!

Před každým otevřením nechejte produkt alespoň 15 sekund v klidové poloze! Nenechávejte nádobu otevřenu déle než 30 sekund a vždy se ujistěte, že je pečlivě uzavřena! Přesně se řiďte návodem a důkladně se seznamte s touto etiketou! Nekombinujte s jinými doplňky na bázi yohimbinu nebo argininu!





Hodnocení produktu naNO Vapor PRO Series
Aktuální stav hodnocení:

min NANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.czNANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.czNANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.czNANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.czNANO VAPOR PRO SERIES | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt naNO Vapor PRO Series:
xdrax (08. 12. 2010)
je opravdu tak dobrý jak píšou?
Aethan (15. 01. 2011)
Je to bomba ;)
Niky1983 (29. 03. 2011)
Je to fakt jednička v předtréninkové výživě, doporučuji fakt všem...
dane (24. 07. 2011)
Je to fakt megální produkt! Takovou chuť do cvičení jako po tomhle jste ještě nezažili! A vzít si první davku a zvednout na tlaky o 5 KG vic tomu řikam bomba.
djglobal (06. 08. 2011)
Dobírám druhý balení dá se říct že to pomáhá na síle určitě svaly rostou ale ne tolik jak se tu píše.Cvičení vás víc baví su schopnej být v plné zátěěži i 2 hodiny 5krát týdně a to je co říct když dojdete z práce atd.Jinak sem na svalové hmotě přibral asi 7kg a to je hodně teď sem k tomu začal pro ještě větší učinek brát AH tak su zvědavej :D ale jinak celkem spokojen..
peter07 (30. 11. 2012)
Opravdu doporučuji, po první dávce energie, síla a chuť do cvičení, po dobrání, určitě vemu další.
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.