DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

Literatura > Fitness > > Úrazy ve sportu a jak jim předcházet

 

Úrazy ve sportu a jak jim předcházet je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Fitness
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Omlouváme se, ale produkt Úrazy ve sportu a ... Vám nemůžeme aktuálně nabídnout.

Vyberte si prosím jiné zboží ze stejné kategorie


Kniha, která ve svém prvním vydání vyšla pod názvem Prevence úrazů pro sportovce, je jakousi „kuchařku“ pro prvotní diagnostiku a ošetření sportovních poranění horních a dolních končetin, hlavy a páteře. Jednoduše popisuje anatomické předpoklady pro vznik daného poškození, jeho příčiny, příznaky a možnosti léčby, včetně doby nutné k jeho doléčení. Nově je v přepracovaném vydání zařazena i kapitola věnovaná specifikám dětských zlomenin, která, pokud jsou nerespektována, vedou k závažným celoživotním obtížím.

Autoři čtenáře seznamují se základními techniky statického tapingu, které mohou pomoci k doléčení již vzniklých poškození, ale zároveň se mohou využít i jako jejich prevence. Dále názorně ukazují konkrétní aplikace kinesiotapingu jako progresivní metody, která se v současné době v oblasti sportovní traumatologie a fyzioterapie používá. Pro zdárný návrat sportovce do závodní činnosti je rozhodující i rehabilitace, proto se předposlední část knihy na 64 ilustrovaných cvičeních věnuje rehabilitaci jednotlivých kloubů s doporučením, ve které fázi po úrazu či operaci je možné začít s jejím používáním. Vzhledem k tomu, že i u sportovců výrazně narůstají obtíže spojené s bolestmi zad, zařadili autoři nově i 30 vhodných cviků zaměřených na tuto problematiku.

Datum vydání: 31. 08. 2018
Katalogové číslo: 96055
ISBN: 978-80-271-0757-5
Formát / stran: 141×240, 176 stran
Edice: Fitness-síla-kondice


O Autorovi
Pilný Jaroslav

Vystudoval Lékařskou fakultu UK v Hradci Králové. Od roku 1993, kdy promoval, pracuje jako lékař a ordinář pro revmatochirurgii a chirurgii ruky na ortopedickém oddělení Krajské nemocnice v Pardubicích. Kromě tohoto se věnuje sportovní traumatologii a artroskopické operativě. Od roku 1995 působí jako lékař české reprezentace v orientačním běhu.








Hodnocení produktu Úrazy ve sportu a jak jim předcházet
Aktuální stav hodnocení:

min KULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Úrazy ve sportu a jak jim předcházet:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.