DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


SHLEHA je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Stimulanty a energizéry
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

SHLEHA



SHLEHA | Strongbody.cz
Energetický stimulant pro rychlé dodání energie, zlepšení koncentrace, vitalizaci a celkovou stimulaci organizmu, potlačení stresu, oddálení únavy, efekt trvá po dobu 12 hodin. Pro manažery, studenty, řidiče, sportovce, pro všechny osoby v psychické zátěži. Receptura postavená na vlastnostech přírodních extraktů bylin, synergický efekt 10 složek výrobku. Praktické balení pitné ampule na cesty.

Shleha je vysoce sofistikovaným přípravkem pro zlepšení energizace, koncentrace, vitalizace a stimulace organizmu. Její receptura vychází z tradiční asijské medicíny a posledních vědeckých poznatků. Shleha je postavena na unikátních vlastnostech přírodních extraktů bylin. Efektů okamžité stimulace a její progrese v čase je docíleno synergickým efektem 10 složek výrobku.

Shleha je určená pro:
- manažery – docílení efektivní koncentrace, pružného rozhodování, potlačení stresu a oddálení únavy – být lepší je vždy výhra
- studenty – zvýšení schopnosti koncentrovat se a její výdrž v čase, oddálení nástupu vyčerpání – schopnost lépe a rychle se učit
- osoby se silným psychickým zatížením – mobilizace energie pro stavy zátěže, potlačení stresu, zvýšení psychické a fyzické odolnosti – posun prahu vyčerpání (bez stavu energetického dluhu)
- řidiče – zvýšení schopnosti koncentrace v čase, postřeh, rychlé reakce
- osoby v energetické krizi – nastartuje metabolismus pro využívání energie ze zásobních zdrojů
- sportovce – získá více energie pro koncentrovaný fyzický výkon – cesta k vítězství

Popis efektu:
1. Rychlý nástup energie v první fázi – okamžité nabuzení, bez zbytečného „přebuzení“
2. Udržení stavu stimulace a energizace v časovém horizontu
3. Prodloužený efekt stimulace a nabuzení bez energetického propadu

Rychlý nástup, prodloužení a udržení stimulace je dáno synergickou kombinací účinných látek – kofeinu, taurinu, L-karnitinu a cholinu společně se standardizovanými rostlinnými extrakty z citrus aurantium, ženšenu, ashwagandhy (withania somnifera), yerba mate a ginkgo biloby. Pozitivní účinky použitých látek jsou prověřeny klinickými studiemi. Okamžitý účinek nástupu je zaručený přítomností syntetického kofeinu a aminokyseliny taurinu. Kombinace ostatních látek a standardizovaných rostlinných extraktů zajišťuje lepší zásobení mozku a periferie krví (a tudíž i živinami a kyslíkem), zlepšuje tvorbu neurotransmitérů (přenašečů nervových vzruchů), potlačuje stres a prodlužuje efekt stimulace. Za pozitivum Shlehy lze pokládat i to, že na rozdíl od různých jiných energizérů je její koncepce postavena tak, aby nedocházelo k negativním účinků jako jsou třas, přebuzení a vazokonstrikce (zúžení cév), která se projevuje studenými periferními částmi těla (studené ruce a chodidla). Naopak vykazuje mírný termogenní efekt a prokrvení periferních částí těla, což celkově podtrhuje stimulační účinky a celkový pohodový konečný pocit.

Doporučené dávkování:
- v případě energetické krize nebo před fyzickou aktivitou: jedna monodoza (25 ml)
- u senzitivních jedinců doporučujeme fázované dávkování, viz. příbalový leták
- nepřekračujte doporučenou denní dávku

Použití:
- podávejte zředěním obsahu lahvičky v malém množství nápoje
- nejsou vhodné mléčné a alkoholické nápoje
- po otevření obsah lahvičky spotřebuje nejpozději do 24 hodin
- před použitím protřepejte!
- případný mírný sediment je přirozenou vlastností výrobku a není na závadu

Pozor! Mírný zákal v roztoku výrobku, který může tvořit sediment na dně monodózy, je způsoben přítomností rostlinných extraktů. Technologické vyčištění by znamenalo ponížení množství účinných látek, což je na úkor účinku produktu.

Doplněk stravy. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné pro osoby trpící fenylketonurií. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy a osoby citlivé na kofein. Nemíchat s alkoholem. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotách do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.





Hodnocení produktu SHLEHA
Aktuální stav hodnocení:

min SHLEHA | Strongbody.czSHLEHA | Strongbody.czSHLEHA | Strongbody.czSHLEHA | Strongbody.czSHLEHA | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt SHLEHA:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.