DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Plasmavol se již nevyrábí

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Anabolické doplňky
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Plasmavol



PLASMAVOL | Strongbody.cz
PLASMAVOL | Strongbody.cz
PLASMAVOL | Strongbody.cz
Zamíchej pár jedinečných zelených plazma kapek do sklenice vody a vypijte ji před tréninkem. Tato formule ti nastartuje svaly, jako nic na světě. Vylezou ti žíly, zvedneš svoje maximum, a po tréninku neprotáhneš ruku do rukávu.

Plasmavol - JEDINÝ Plazmový Nosič (Plasma Expander™) v Bodybuildingu!
Tato revoluční formule je tak silná a rychlá, jak si mohou tvoje svaly jen přát. Vystoupí na tvých namakaných svalech žíly, každý sval se ti naplní krví a hmotou. Neslýchaná svalová pumpa ti roztrhá svaly hned po prvních opakováních.

Ale to je pouze ZAČÁTEK!
To právě přichází ta pravá síla a potenciál kdy skutečně rostou svaly. Tento moment nesmíš propásnout, Plasmavol™ ti to stejně nedovolí. Je konec dobám, kdy jsi čekal na výsledky...

Není to žádný kreatin, není to ani žádný Nitrid Oxid. Je to kompletně nová látka, kompletně nový přístup k problematice růstu svalů! PlasmaBlast™ je složen mimo jiné i z Mannitolu a Creatin Glycerol Esteru, bez nadsázky lze říct, že nástup je "bleskový" - vletí do tebe jako "kulový blesk" v tekuté podobě, PLASMAVOL vytváří ode dneška novou kapitolu na scéně bodybuildingu! Je to ultimativní-definitivní-konečná a hlavní formule pro dosažení profesionální úrovně vaskularity (žilnatosti), krevní pumpa nahánějící hrůzu svojí účinností a dosažení takových svalů, jaké jsi vždycky chtěl.

POZOR - VAROVÁNÍ
PLASMAVOL ZPŮSOBUJE NESROVNATELNOU VASKULARITU, DĚSIVÉ NAPUMPOVÁNÍ A DRAMATICKÝ NÁRŮST SVALOVÝCH OBJEMŮ A SÍLY. STAČÍ HO JEN ROZMÍCHAT VE SKLENICI S VODOU A DÍVAT SE JAK SE NAVŽDY MĚNÍŠ!

Plasmavol je první Krevní Plazmatický Expander na Světě:
Revoluční formule vsunuje patentované fluidum do kreve, v níž vytváří monstrózní nástup plazmatické krevní úrovně, což vede k tvorbě monstrózního, plného, zaobleného svalstva a vaskularity.

PLASMAVOL je první a jediný suplement na světě, který vytváří masívní proudění krevní plazmy v krevním řečišti, díky komponentě, která pohnula se světem kulturistiky - kreatin glycerol ester! Pouze ten působí tak rychle a agresivně, že může ovlivnit úroveň krevní plasmy v těle.

Krevní plasma je žlutá tekutina, která je v krvi zastoupena téměř z 55%. Krevní plasmy je přitom ta část krve, která nese veškeré živiny-nutrienty, jako jsou kreatin, amino kyseliny, glukózu, hormony: testosteron a insulin a dále třeba kyslík. To vše nese do všech buněk těla. Uznejte, vždy se dočtete, že nějaká látka vniká přímo do svalové buňky, ale plasma je všude, působí všude, efekt tedy nastává v celém těle, nikoli pouze v malé části!

Popis účinných látek:
Kreatin glycerol ester - jen jedna existující látka je tak rychlá a tvrdá, aby se vyrovnala celé směsi. Je to kreatin glycerol ester. Jen s ní můžete být tvrdí jako skála. Glycerol dovolí Vašemu tělu, aby snadno přijmulo a vstřebalo veškerý kreatin, a naopak kreatin poskytuje glycerolu účinnou zbraň, jak se dostat do Vašich svalových buněk, kde vytváří nelítostné anabolické prostředí pro vaskularitu, svalové napumpování a nepřetržitý růst.

Mannitol - "Exclusive Plasma Expansion Complex" obsahuje mannitol (farmaceuticky silnou součást užívanou v nemocnicích při kontrole mozkových otoků u kritických pacientů). Mannitol nastartuje objem krevní plazmy vtažením intersticiální tekutiny do krve, jako následek přichází zvýšení celkového množství kolující plazmy. A konečný výsledek: explozivní vaskularita a svalová pumpa.

Doporučené dávkování:
Namixujte 1 dávku (40g = cca 2 polévkové lžíce) Plasmavolu 30 minut před tréninkem, vždy ve 3 - 4 dcl vody. Maximální denní dávka je 60g. Behěm tréninku dodržujte pitný režim!





Hodnocení produktu Plasmavol
Aktuální stav hodnocení:

min PLASMAVOL | Strongbody.czPLASMAVOL | Strongbody.czPLASMAVOL | Strongbody.czPLASMAVOL | Strongbody.czPLASMAVOL | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Plasmavol:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.