DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Akční balíčky
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS

Sportovní výživa > Akční balíčky > Ostatní > NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS


NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.cz
NO-XPLODE AVPT
mi dává výbušnou energii, soustřeďuje mou pozornost při každém tréninku a razantně zvyšuje mou sílu a výdrž jako nic z toho, co jsem kdy užíval. Bez něho nedokážu dosáhnout toho zběsilého napumpování a ani zdaleka se nemůžu přiblížit intenzitě tvrdého tréninku, který potřebuji pokaždé, když přijdu do posilovny.

Nic nefunguje podobně. S ničím jiným se necítím stejně dobře. - říká Ronnie Colleman.


CELLMASS AVPT
- obsahuje nejúčinnější známý kreatin CEM3 (kreatine-ethyl-ester-malate). Vedle něho jsou všechny jiné esterifikované kreatiny pouhým „zastaralým modelem“. Jeho dokonalé lipofilické vlastnosti zaručují maximální možnou buněčnou absorpci kreatinu a to bez jakýchkoliv nežádoucích žaludečních projevů.

CellMass zaplaví vaše svaly nejdokonalejšími dostupnými stimulátora růstu a regenerace. Odpálí váš organismus k anabolické sperjízdě.


NITRIX AVPT
Nejjednodušší způsob, jakým vysvětlit fungování Nitrixu je jeho přirovnání k bortící se hrázi. Hráz slouží jako regulátor vody, zabraňující jejímu volnému odtékání z nádrže do řek a kanálů. Kdyby se nádrž protrhla, všechna voda by obrovskou silou vytekla, zcela naplnila všechny své tepny – řeky a kanály a prosákla půdou.

Nitrix takto rozbíjí vnitřní tělesné hráze – otevírá krevní kanálky a způsobuje zvýšený přívod krve do svalů. Tím zcela naplní všechny svaly potřebnými živinami, které jsou obsaženy v této ojedinělé formuli a které umožní razantní zvětšení jejich objemu.

Nitrix nastartuje transportní zásobovací systém, zaplaví svaly krví bohatou na živiny a způsobí konečný anabolický růst svalů za současného snižování tukových tkání.





Hodnocení produktu NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS
Aktuální stav hodnocení:

min NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.czNITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.czNITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.czNITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.czNITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt NITRIX 360 + NO-XPLODE + CELLMASS:
deathbull (10. 07. 2013)
Stojí to za ty prachy, moc spokojenej. Doplňuju Omegu 3, kvalitní protein, mulťák a na noc ZMA + kasein a nestačím se v objemu divit, pouze volné váhy :) Sice je to dražší, ale kdo nemá čas si hrát s BCAA, GLutaminem, NO doplňky a kreatinem zvlášť, ten to jistě ocení.)
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.