DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Mutant Mass je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Sacharidy
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Mutant Mass



MUTANT MASS | Strongbody.cz
Čisté a ohromné svaly!
Toto je gainer na který jste čekali! Mutant Mass byl sestaven ve spolupráci s výhradně tvrdě cvičícími atlety, kteří požadují sílu, absolutní velikost a Maximální výkon. Pokud to myslíte s nabíráním čisté svalové hmoty vážně, Mutant Mass je odpověď.

Mutant Mass - vědecké předpoklady
Mutant Mass byl vyvíjen přes 2 roky a je založen na důkazech vědy. Jěště důležitější je, že právě skončilo testování v posilovnách na skutečných atletech. Výsledek? Pokud jednou denně přidáte jednu dávku Mutant Massu ke své obvyklé strave, můžete přibrat až 2,5kg čistých svalů a během dalších 14dnů zvýšit svůj bench-press o 5-10 kilogramů a zvětšit hrudník o 2,5cm. To není raketová věda, to pouze Mutant Mass dělá svou práci.

Mutant Mass – složení
Mutant Mass je o nabírání skálopevných svalů - a SPOUSTY! Budování svalů vyžaduje správný mix proteinů ke zvětšení svalové tkáně a její regeneraci. Protein musí být ušetřen toho aby byl plýtván pro potřeby tělesné energie, protože svaly vyžadují masivní infuzi čistých kalorií k tomu, aby nahradily svalový glykogen vyčerpaný během těžkého tréninku. Trávení, absorbce, zvyšování příjmu kalorií - Mutant Mass umí všechno způsobem, jaký jste ještě nezažili!

Jak Mutant Mass pracuje?
92% všech trénujících nikdy nezískají hmotu kterou by chěli. Mutant Mass byl vytvořen za tímto jediným účelem - nárust čisté hmoty. Jeho vzorec složení je světelné roky před tím, co dnešní gainery nabízejí. OSTATNÍ gainery jsou z větší části cukry, laktóza cukru a levnější mléčné proteiny - Mutant Mass přichází jako jedinečný weight gainer!

Proč potřebuji různé proteiny?
Deset těch nejlepších proteinu dodávajících ohromné spektrum aminokyselin akrivující ještě větší svalový růst. Tato patentovaná technologie je vytvořena k protlačení většího množství využitelného proteinu do svalu a tak, aby postupně zaplavila vaše svaly vlnou di, tri a oligo peptidových aminokyselin z těchto protenů. 92% těch, kteří se pokoušejí nabrat čistou svalovou hmotu, nemohou tuto hmotu nabrat, jelikož užívají špatný protein. ISO-STACK10 je perfektní sám o sobě, pokud je ale navíc smíchaný se specifickými carbohydráty a lipotermickými tuky, jako v Mutant Massu, pak může tento protein dělat přesně svou práci - budovat čistou svalovou hmotu.

Vím, že protein buduje svaly - na co jsou karbohydráty a tuky?
Svalová tkáň je tvořena téměř výhradně proteiny. Ale pokud tvrdě trénujete a snažíte se přidat sílu a svaly, musíte bých schodni dostat protein přímo do svalů! Největší problém u lidí kteří mají problém s přibráním váhy je to že je protein vyčerpán ještě dříve než se dostane do svalů. K doplnění vaší tělesné energie potřebuje adekvátní zdroj opravdového paliva - karbohydrátů.

4 důležité komponenty Mutant Mass:

IsoStack:
1. Kombinace izolátů syrovátkových bílkovin (ISO97 a CFM90) zároveň s hydrolyzáty syrovátkových bílkovin - to jsou nehrychleji vstřebatelné zdroje.
2. WPC 85 a WPC80 - koncentráty syrovátkových bílkovin jsou metabolizovány hned poté.
3. Kaseinát vápenatý, izolát mléčné bílkoviny a micelární kasein - pozvolna se vstřebávající bílkoviny.
4. Izolát vaječné bílkoviny zároveň s izolátem bílkoviny ze žloutku - to jsou bílkoviny s nejvyšší biologickou hodnotou !

Díky této kombinaci zaručuje MUTANT MASS dokonalou mixturu bílkovin pro sportovce.

CleanCarb
Mixtura sacharidů s nízkým GI spolu s Vextargo - největší částici sacharidů, nacházející se v takovémto druhu doplňku. Čím větší sacharidová částice, tím rychleji opouští žaludek a lépe doplňuje glykogenové zásoby - substance, která je hlavním zdrojem energie. Čím větší jsou zásoby glykogenu, tím intenzivnější může být trénink. Nikdo ještě nevymyslel větší částici sacharidů než Vextrago.

Lipotherm
Obsahuje esenciální nenasycené mastné kyseliny EFA, CLA a MCT. EFY zastává zásadní roli v bezproblémové funkčnosti kloubů a chrupavčitých tkání. CLA brzdí možnost přírůstku tukových zásob. MCT jsou ideálním zdrojem energie.

INTRASORB5
Mixtura sloučenin transportující mikroelementy v organismu.

Jak dobrý je Mutant Mass?
Ve skutečném testu, 23 zkušených cvičitelu užívali MUTANT MASS po 10dní, a zde jsou výsledky:

- 96% zachutnal!
- průměrný nárůst hmoty v 10dnech byl 3,7liber!
- 92% hlásilo nárust bicepsu a objemu hrudníku
- 87% hlásilo snížení tělesného tuku
- 92% hlásilo zvýšení energie
- 87% hlásilo že jsou jejich svaly napnutější a silnější
- 100% doporučuje pokud chcete přibrat čistou svalovou hmotu!

Dávkování Mutant Mass
To záleží na tom, jak moc trénujete (obecně kolik máte pohybu a kolik energie vydáte) a na tom jak moc chcete nabrat. Obecně by se to dalo napsat takto: 2-4 x denně 2-3 odměrky. Konkrétně si to zvolte podle intenzity Vašeho tréninku, Vaší aktuální hmotnosti a požadované rychlosti nabírání hmoty. Čím vyšší je Vaše intenzita tréninku, více vážíte nebo čím rychleji chcete nabírat hmotu, tím vyšší by měla Vaše denní dávka být. Gainerový prášek rozmíchejte spolu s vodou nebo odtučněným mlékem. Jednu dávku po snídani, druhou po tréninku, třetí na noc a případnou čtvrtou kdykoliv během dne jako svačinu.






Hodnocení produktu Mutant Mass
Aktuální stav hodnocení:

min MUTANT MASS | Strongbody.czMUTANT MASS | Strongbody.czMUTANT MASS | Strongbody.czMUTANT MASS | Strongbody.czMUTANT MASS | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Mutant Mass:
Ondra84 (15. 11. 2011)
Gainer, o kterém můžete říct, že fakt funguje!!!
dudyk (03. 12. 2011)
Nevíte někdo kolik má 1 odměrka gramů ? Diky
syna (06. 02. 2012)
dudyk- jedna odmerka ma cca 77gramu
Odranoel (31. 03. 2012)
Dobrý Gainer, jenom musíte brát s rezervou doporučené dávkování na obalu :D
deathbull (23. 05. 2013)
Pokud je cílem transformace, tedy máte ještě nějaký tuk navíc a měníte postavu tak doporučuju ráno jen jednu odměrku + kvalitní protein a chvíli po tréninku také jednu + rychlý protein. Ve dnech volna jen ráno. To vše platí při kvalitní stravě a tréninku 3-4x týdně. Jestli budete dodržovat dávkování a máte sklon k nabírání, dočkáte se tuku který nechcete.)
malinac (30. 06. 2013)
Za 1 měsíc užívání Mutantu jsem nabral 8 kg a zlepšil banch prees o 20kg !!!! Absolutně doporučuji !!!!! Skvělý produkt, který za ty peníze opravdu stojí !!!! Milan
Vojta1994 (16. 10. 2013)
Zdravim..jen se chci zeptat kolik gramu nebo treba ty 2 odmerky do kolika ml vody..?
David21 (27. 10. 2013)
kdyby jste někdo chtěl mám ho doma je z něj odebrána jedna odměrka, bohužel ze zdravotních důvodů jsem musel přestat cvičit nechám do za 1000 kč kdo by měl zájem informujte mě na email: David.Stupavsky@seznam.cz
selbicky (22. 10. 2014)
Opravdu jsou vidět výsledky.
Bers523 (06. 02. 2015)
používám ho první den a koupím si ho znovu jen protože mi chutná :D čokoládová příchuť je Top :)
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.