DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Maxi Potency Adaptogen Complex

Sportovní výživa > Vitamíny a minerály > Ostatní > Maxi Potency Adaptogen Complex

 
  90 kapslí     
 799 Kč    799 Kč  
Dostupné do 2 dnů

Adaptogeny jsou mezi doplňky stravy dobře známé pro své mnohostranné a výrazné účinky. Adaptogen Complex značky Viridian je navržen k zesílení těchto účinků na maximální možnou míru. Obsahuje kořeny tří druhů ženšenu (!) - sibiřského, brazilského a čínského, čaj maté a listy damiány. Výsledná směs dává dohromady výrobek, který funguje okamžitě, ve střednědobém i dlouhodobém časovém horizontu.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Psychickou i fyzickou odolnost
- Odolnost při dlouhodobém stresu
- Imunitu

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.


Složení 1 kapsle: Eleutherococcus senticosus (kořen sibiřského ženšenu) 120 mg, Turnera diffusa (listy damiány) 100 mg, Panax ginseng (kořen čínského červeného ženšenu) 60 mg, Illex paraguensa (čaj maté) 55 mg, Pfaffia paniculata (kořen brazilského ženšenu – Suma) 50 mg, vegetariánská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza) 90 mg.

Doporučené dávkování: Užívejte 1 - 3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení vašeho lékaře.

Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah dětí. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku, neurčí-li Váš lékař jinak. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro veganskou stravu.

Doplněk stravy.





Hodnocení produktu Maxi Potency Adaptogen Complex
Aktuální stav hodnocení:

min MAXI POTENCY ADAPTOGEN COMPLEX  | Strongbody.czMAXI POTENCY ADAPTOGEN COMPLEX  | Strongbody.czMAXI POTENCY ADAPTOGEN COMPLEX  | Strongbody.czMAXI POTENCY ADAPTOGEN COMPLEX  | Strongbody.czMAXI POTENCY ADAPTOGEN COMPLEX  | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Maxi Potency Adaptogen Complex :
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.