DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


LipoBurn je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Spalovače tuků
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

LipoBurn



LIPOBURN | Strongbody.cz
Vynikající prostředek rychlého spalování tuků s klinicky ověřenou účinností!

- Spaluje kalorie a pomáhá hubnout
- Podporuje správný metabolismus
- Fenomenální spalovač tuků

LipoBurn představuje opravdový průlom ve světě kulturistiky. Nový LipoBurn® je prvním produktem svého druhu, který je natolik účinný, že za pouhé dva týdny spalování tuků prokáže znatelné změny k lepšímu.

Tento účinek byl také potvrzen paralelně probíhajícími testy s využitím placebo efektu. Ve studii prováděné na jedné z největších amerických univerzit dosvědčili dobrovolníci užívající LipoBurn ® nejen rapidní spalování tuků, ale také zaznamenali mnohem menší obvod v pase i hrudníku (ve srovnání s placebem) za pouhých 14 dní. I legendární spalovače se ve srovnání s novým technologickým postupem při výrobě LipoBurn zdají být vědecky překonané.

Kromě toho, revize a srovnání tisíců studií o jiných technologiích spalování tuků naznačují, že ještě žádný komerčně dostupný spalovač nebyl na úrovni LipoBurn. Díky svým důmyslně a unikátně působícím mechanismům prokazuje ultra-bioaktivní LipoBurn přesvědčivé výsledky v oblasti spalování tuků, podpořené vědeckou autoritou.

Závěry zkoušek jsou prosté: přebytečný tuk zkrátka není schopen odolávat aktivním složkám obsažených ve spalovači LipoBurn.

LipoBurn zároveň obsahuje vysoce aktivní anti-katabolickou složku umožňující nasměrování většího množství aminokyselin do svalové tkáně, která podporuje tvorbu svalové hmoty během současně probíhajícího úbytku tělesné váhy.

Univerzální složení LipoBurn suverénně odpovídá požadavkům na skutečnou tělesnou transformaci pomocí mechanismů, jež byly systematicky popsány nejmodernějšími vědeckými studiemi. Stručně řečeno, tvůrci LipoBurn využili vše dostupné, aby Vám pomohli zcela změnit obraz Vašeho těla. Výsledky řady testů a výzkumů jsou toho přesvědčivým důkazem. LipoBurn překonává jakékoli jiné spalovače tuku!

Dávkování:
Konzumujte 1 kapsli 1-2x denně, ráno na lačno nebo před tréninkem. Vždy zapijte dostatkem tekutiny. Pro dosažení uspokojivých výsledků kombinujte s pohybovou aktivitou a racionální stravou. Nekonzumujte 4h před plánovaným spánkem. Po zjištení tolerance vašeho organismu konzumujte 2x denně 2 kapsle.

Složení:
- Kalorie: 0 kcal
- Vitamín C (jako kyselina askorbová): 60 mg
- Vitamín B6 (jako pyridoxin HCL): 6 mg
- Kyselina listová: 300 mcg
- Vitamín B12 (jako kyanokobalamin): 300 mcg
- Vitamín E (jako DL-alfa-tokoferol): 60 mg
- Chrom (jako chlorid chromitý): 90 mcg
- Mangan (jako síran manganatý): 3 mg

LipoBurn® Matrix Blend: 910 mg
AstaREAL®, N-acetyl L-cystein, Fosfatidylcholin, Acetyl L-karnitin, Výtažek z guarany (30%), CLA, Bioperine®, Activin®, Kofein bezvodý, Výtažek ze zeleného čaje (20%), Výtažek ze zázvoru, Yerba mate, Beta-sitosterol, Metylxantin komplex (kofein, teobromin, teofilin)

Thermo-Liquid Delivery Blend: 90 mg
MCT, Palmový olej, Koenzym Q10, Sezamový olej

Upozornění:
Určeno pro zvláštní výživu. Není vhodný pro děti a mladistvé do 18 let, pro gravidní a kojící ženy. Nekombinujte s jinými zdroji kofeinu (kola, káva, černý čaj). Není vhodné pro osoby s kardiovaskulárními problémy. Nekombinujte s alkoholem, s léky (ani volně prodejnými).





Hodnocení produktu LipoBurn
Aktuální stav hodnocení:

min LIPOBURN | Strongbody.czLIPOBURN | Strongbody.czLIPOBURN | Strongbody.czLIPOBURN | Strongbody.czLIPOBURN | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt LipoBurn:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.