DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Junior Protein 65 je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Proteiny
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Junior Protein 65



JUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.cz
Protein Junior je proteinový přípravek s vysokým obsahem kvalitních syrovátkových bílkovin WPC, které jsou doplněny řadou přídavných látek, jak pro podporu jejich využitelnosti, tak i pro ochranu a regeneraci svalů.

Požadavky organismu při vykonávání sportovní činnosti na zvýšený příjem živin (především bílkovin a sacharidů) jsou všeobecně známé. Sportovec si nemůže v žádném případě vystačit s klasickou přirozenou stravou aniž by použil doplňky výživy, které mu v širokém spektru nabízí trh se suplementy.

I firma Prom-in v oblasti sacharido-proteinových a proteinových koncentrátů dokáže plně uspokojit potřeby sportovců díky šíři a kvalitě svého sortimentu. Ovšem nabídka je většinou orientovaná na dospělou populaci sportovců, ať již rekreačních či závodních, ale co dospívající, kteří jsou v plném vývinu a zároveň musí uspokojovat požadavky organismu na sportovní činnost? U nich je potřeba živin ještě mnohem vyšší! Nedělejme si iluze, že strava na způsob školní jídelny může tyto potřeby pokrýt! Mládeží tolik oblíbené hamburgery, párky v rohlíku či jiné "Fast Foody" různých řetězců rychlých občerstvení svojí masivní reklamou vytvářejí nebezpečné stravovací zvyklosti mladé generace a s výživou sportovců nemají nic společného.

Jsou sporty – například plavání, gymnastika, tenis – kde dosahují špičkových výkonů již dokonce děti ve věku mezi 11 až 14 lety a světové úrovně často i ve věku pod 18 let. Tréninky těchto výjimečně disponovaných jedinců se svojí intenzitou, ale i objemem již příliš neodlišují od tréninku dospělých. Je tedy potřebné věnovat zvýšenou pozornost potřebám výživy těchto mladých sportovců, kteří se bez speciálních doplňků stravy neobejdou, aniž by byl přímo ohrožen jejich zdravý vývoj - o sportovní výkonnosti ani nemluvě. Musíme mít ovšem na zřeteli i velikou masu rekreačních sportovců – dospívajících a to zvláště těch, kteří již ve věku kolem 15ti let navštěvují fit centra a snaží se o nárůst svalové hmoty a síly.

Často jsou netrpěliví a chtěli by se co nejrychleji podobat svým velkým vzorům. Akcelerace růstu v tomto věkovém období je spojena s problémy s nabíráním a s nedostatkem energetických zdrojů a kvalitních bílkovin při intenzivní pohybové aktivitě. Pokud tyto energetické potřeby nejsou uhrazeny v dostatečné míře, potom není možné pomýšlet ani na nabrání svalové hmoty.

Firma Prom-in Vám nabízí přípravek, který právě tyto problémy řeší – Junior Protein. Se svým koncentrovaným obsahem kvalitních syrovátkových bílkovin ideálně pokrývá zvýšené potřeby mladých sportovců. Uvědomme si, že právě potřeba bílkovin je v tomto věkovém období extrémně vysoká – a to se nejedná pouze o typicky silové sporty, kde výkon je přímo úměrný rozvoji svalové hmoty a síly ( kulturistika, vzpírání, hody, vrhy atd.), ale zahrnuje nejširší spektrum sportovních aktivit, včetně těch nejrozšířenějších sportů jako jsou fotbal, hokej atletika, cyklistika... a celá řada jiných, kde všude je potřebné doplnit zvýšené požadavky organismu na regeneraci svalové hmoty. Prostě bílkoviny jsou nezastupitelné a nenahraditelné jinými živinami!

Rozhodně není na místě obava rodičů, kteří často mládeži konzumaci těchto přípravků zakazují se slovy „nebudeš brát žádné prášky, jistě v tom jsou nějaká anabolika. Slovo anabolický v souvislosti s těmito výrobky znamená jediné: „svaly budující\\\\\\\ a rozhodně nemá žádnou spojitost s anabolickými steroidy!

PROTEIN JUNIOR je Vaším účinným pomocníkem při doplnění nezbytného množství vysoce kvalitních bílkovin pro růst síly a svalové hmoty a nevyhnutelným doplňkem pro regeneraci a zotavení po tréninku na jakékoliv výkonnostní úrovni, jak pro běžného cvičence ve fit centru, tak pro mladé sportovce s těmi nejvyššími ambicemi.

PROTEIN JUNIOR je proteinový přípravek s vysokým obsahem kvalitních syrovátkových bílkovin WPC, které jsou doplněny řadou přídavných látek, jak pro podporu jejich využitelnosti, tak i pro ochranu a regeneraci svalů. PROTEIN JUNIOR je vhodný zejména pro silově vytrvalostní a silové sporty. „Velmi vhodné použití bezprostředně po fyzické aktivitě silového a silově vytrvalostního charakteru.

- Podporuje nárůst svalové hmoty a svalové síly.
- Chrání svalovou hmotu před odbouráváním.
- Urychluje regeneraci a mírně energizuje.
- Používá se při potřebě zvýšeného příjmu bílkovin.

Hlavní složkou PROTEINU JUNIOR je ultrafiltrovaný bílkovinný koncentrát z mléčné syrovátky WPC. Představuje nejkvalitnější zdroj bílkovin s nejvyšším obsahem větvených aminokyselin BCAA. Svalová hmota je účinně chráněna před odbouráváním především větvenými aminokyselinami BCAA, které efektivně napomáhají regeneraci svalové hmoty a jsou nezbytné pro její nárůst. Lecitin urychluje svalové zotavení, podporuje nárůst svalové hmoty, aktivuje vestavbu bílkovin do svalů a tkání.

Bifidogenní kultury - přispívají k dobré stravitelnosti a příznivě ovlivňují trávicí trakt. Protein Junior je doplněn o 10 vitamínů, má zvýšený obsah vápníku, hořčíku, draslíku, železa, zinku a hlavně bóru, které přispívají k účinnosti přiváděných živin. Je doplněn antioxidanty ORIGANOX a RESVERATROL, které chrání organismus před negativním vlivem volných radikálů.

Dávkování
kategorie: gramů na jednu porci / ml vody na porci
- mládež + nesportovci: 20 g / 200 ml
- vytrvalostní sporty: 30 g / 200 ml

Průměrné výživové hodnoty (ve 100 g / v porci 20 g):
- Energetická hodnota: 1585 kJ/374 kcal / 317 kJ/75 kcal
- Bílkoviny: 65,0 g / 13,0 g
- Sacharidy: 19,5 g / 3,9 g
- Tuk: 4,0 g / 0,8 g

Minerální látky a vitamíny (ve 100 g / v porci 20 g):
- Vápník: 500 mg 62 %* / 100 mg 12%*
- Hořčík: 75 mg 20 %* / 15 mg 4%*
- Vitamin B6: 2,5 mg 178 %* / 0,5 mg 36%*

* doporučené denní dávky





Hodnocení produktu Junior Protein 65
Aktuální stav hodnocení:

min JUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.czJUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.czJUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.czJUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.czJUNIOR PROTEIN 65 | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Junior Protein 65:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.