DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Gold Standart Curcuminoids

Sportovní výživa > Vitamíny a minerály > Ostatní > Gold Standart Curcuminoids

 
  60 kapslí     
 296 Kč    296 Kč  
Dostupné do 2 dnů

Kurkuma patří mezi jednu z nejdůležitějších rostlin! Její výtažky aktivních složek, kurkuminoidy, patří mezi nejslibnější přírodní účinné látky. Curcumin C3 Complex® je zlatým standardem výtažků kurkumy, s 95% obsahem kurkuminoidů, které jsou současně patentovanou surovinou. Zatímco se kurkumin vyznačuje silným potenciálem, svou celkovou biologickou aktivitu vyvíjí přes určené metabolity. Z tohoto důvodu jsou důležité konverzní cesty nebo biologické transformace kurkuminu uvnitř těla. Metabolity I. fáze jsou aktivní.Při zvýšení dostupnosti konjugátů bio látek II. fáze jejich přítomnost nezajišťuje žádný pozitivní účinek, pokud konjugáty II. fáze nevyvinou biologickou aktivitu. Otázkou je tedy to, zda jsou v kurkuminových produktech používané techniky schopné zajišťovat pro organismus ne-konjugované kurkuminoidy, nebo jen zvyšují množství biologicky aktivních konjugovaných II. fáze. GOLD STANDARD CURCUMINOIDS obsahuje i BioPerine®, který je schopen dvacetinásobně zvyšovat bio-dostupnost kurkuminoidů. Toto zvýšení se vztahuje na samotný kurkumin, a nikoli na jeho inaktivní metabolity II. fáze.

GOLD STANDARD CURCUMINOIDS zajišťuje 3 druhy kurkuminoidů: kurkumin, demetoxikurkumin a bisdemetoxikurkumin. Formule může napomáhat při kontrole zánětlivých reakcí v organismu, udržovat zdraví jater a podporovat trávení.


Nutriční hodnoty:

  1 kapsle
Curcuma longa extract 200 mg
   z toho:  
             Curcumin 155 mg
             Demethoxycurcumin 31 mg
             Bisdemethoxycurcumin     5.4 mg
BioPerine® 2.5 mg

 


Složení: Curcumin C3 Complex® [výtažky z Curcuma longa L. (kořenového oddenku) v poměru 64-66:1], hovězí želatina, látka proti hrudkování a spékání: stearát hořečnatý; BioPerine® (výtažky ovoce Piper v poměru 50:1), barviva: dioxid titaničitý, oxid žlutého železa, oxid červeného železa

Doporučené dávkování: Doporučuje se konzumovat 1 kapsli denně spolu s jídlem.

Informace pro alergiky: Produkt byl vyroben v provozu se zpracováváním složek mléka, vajec, lepku, sóji, lískových oříšků, arašídů, celeru, ryb a korýšů.

Upozornění: Doporučenou denní dávku nepřekračujte! Produkt není náhradou pestré stravy ani zdravého životního stylu! Skladujte mimo dosah dětí! Pro své podporující účinky se nedoporučuje užívat pacientům se žlučníkovými kameny. U pacientů se špatnou srážlivostí krve může zvýšit riziko krvácení. Pro účinky možného stažení dělohy konzumace není vhodná pro těhotné ženy.

Doplněk stravy.





Hodnocení produktu Gold Standart Curcuminoids
Aktuální stav hodnocení:

min GOLD STANDART CURCUMINOIDS | Strongbody.czGOLD STANDART CURCUMINOIDS | Strongbody.czGOLD STANDART CURCUMINOIDS | Strongbody.czGOLD STANDART CURCUMINOIDS | Strongbody.czGOLD STANDART CURCUMINOIDS | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Gold Standart Curcuminoids:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.