DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Extreme Fat burner complex se již nevyrábí

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Spalovače tuků
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Extreme Fat burner complex

Sportovní výživa > Spalovače tuků > ostatní > Extreme Fat burner complex


EXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.cz
Extreme Fat burner complex je velmi účinný spalovač tuků, který se skládá z velké spousty látek s prokazatelným účinkem – např. karnitin, tyroxin, arginin, gugulipidy, chrom, extrakt ze zeleného čaje, atd.

Karnitin – bez jeho přítomnosti v organismu nelze spálit jediný gram tuku, proto je jeho přítomnost v každém špičkovém „spalovači“ nezbytná.

Tyrosin – nezbytný pro vznik adrenalinu a noradrenalinu, které mobilizují při stresové situaci energetické zdroje, tedy i tuky. Působí i na tvorbu thyroidních hormonů – což jsou dva hormony štítné žlázy – tyroxin a trijodtyronin. Štítná žláza a její hormony mají zásadní význam při regulaci bazálního metabolismu (tedy základního energetického výdeje v naprostém klidu) – čím je nižší, tím je nižší i tento výdej. Organismus pracuje velmi úsporně a tato situace nastává právě při dlouhodobých omezeních příjmu potravy, tedy redukčních dietách, a tím se omezuje i spalování tuků. Pokud se zvýší tvorba těchto hormonů pomocí tyrosinu, zvýší se i bazální metabolismus.

Arginin – působí na větší prokrvení orgánů, tedy i svalů a tím jejich lepší zásobování nejenom kyslíkem, ale i všemi živinami, respektive i suplementy. Patří již dlouhé roky mezi osvědčené pomocníky v boji s tukem. HCA nepomáhá spalovat podkožní tuk a zabraňuje přeměně sacharidů v tuky blokací za tento proces zodpovědného enzymu.

Gugulipidy - pryskyřice získávaná z kůry keřovitého stromu. Používá se k léčbě artritidy, zánětů, ke snižování hladiny cholesterolu a (tuků). Má stimulační účinky na funkci štítné žlázy zvyšováním příjmu jódu a spotřeby kyslíku. Snižuje hladinu tuků.

Extrakt ze zeleného čaje - obsahuje velké množství polyfenolů (bioflavonoidů) a antioxidantu EGCG (epigalokatechingalát), který patří mezi vůbec nejsilnější prostředek v boji proti volným radikálům poškozujících buňky. Zelený čaj má celou řadu pozitivních zdravotních účinků a také termogenní efekt, tedy ovlivňuje metabolismus tuků zvýšením hladiny bazálního metabolismu.

Extrakt z vinných hroznů - obsahuje velmi silný antioxidant resveratrol, který snižuje hladinu cholesterolu i hladinu tuku v krvi.

Jinan dvoulaločný (ginko biloba) - zlepšuje prokrvení všech orgánu, tedy i svalů a zároveň zlepšuje paměť, odstraňuje syndrom „studených“ nohou a rukou. Dochází k lepšímu zásobování živinami a kyslíkem, což je prospěšné právě nejvíce mozku.

Bioperin - extrakt z černého pepře (piperin), který zlepšuje využití podávaných vitamínu, minerálů, antioxidantů a rostlinných extraktů o 30 až 60%. Bioperin představuje 95% extrakt blahodárně působící především na celou oblast trávicího traktu – svým termogenním efektem zvyšuje jeho prokrvení a tedy vstřebatelnost živin.

Chrom – stopový prvek, který omezuje chuť na sladké. Ovlivňuje také využití inzulinu svalovými buňkami a zvyšuje jejich vnímavost pro inzulin. Jeho působí pozitivně na příjem glukózy do tkání a předchází do značné míry rozvoji cukrovky 2. typu.

Kurkumin - je protizánětlivý a to jak v oblasti úponů a šlach, tak i například střev. Je protirakovinný – dokáže zvýšit vnímavost resistentních rakovinných buněk na chemoterapii. Snižuje hladinu katabolického hormonu kortizolu, zvláště při redukčních dietách a tím působí jako ochrana svalů. Zlepšuje odbourávání tuků, kdy brzdí funkci enzymů zodpovědného za syntézu mastných kyselin a zlepšuje jejich metabolizaci.

Theobromin - termogenní látka, která je obsažena v kakaových bobech a zvyšuje bazální metabolismus. Takže čím více kakaa obsahuje čokoláda, tím lépe.

Doporučené dávkování:
2 tablety 2-krát denně (nejlépe před výkonem).

Obsah účinných látek v tabletě :
- L-Karnitin tartrát: 100 mg
- L-tyrosin: 50 mg
- L-arginin: 100 mg
- L-citrulin malát: 100 mg
- Kyselina hydroxycitrónová: 25 mg
- guggulsterony: 5 mg/ 1,2 mg
- kofein: 50 mg
- synefrin: 2,5 mg
- proanthokyanidiny: 47,5 mg
- polyfenoly: 50 mg
- katechiny: 30 mg
- Ginkgo Biloba: 10 mg
- piperin: 2,4 mg
- chrom: 19 μg
- salicin: 15 mg
- kurkumin: 20 mg
- kakao: 30 mg





Hodnocení produktu Extreme Fat burner complex
Aktuální stav hodnocení:

min EXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.czEXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.czEXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.czEXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.czEXTREME FAT BURNER COMPLEX | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Extreme Fat burner complex:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.