DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Eleiko SVR Weightlifting základna

Weightlifting > Základny > > Eleiko SVR Weightlifting základna

 
  1 ks     
 158123 Kč    158123 Kč  
Dostupné do 21 dnů.

Základna Eleiko SVR umožňuje spotovním zařízením začlenit vzpírání a výkonnostní trénink příjemným způsobem, který minimalizuje problémy způsobené hlukem a vibracemi z padání činek a těžkých zdvihů.
Naše nejnovější základna SVR je aktualizována o exluzivní materiály, které zvyšují výkon a výrazně zlepšují trvanlivost. Vícevrstvá dřevěná deska je chráněna protiskluzným laminátem odolným proti opotřebení a je ohraničena trvanlivým gumovým pásem, který chrání hrany desky, bumpery a kotouče před poškozením. Platforma je pevně konstruovaná a je vysoce odolná, přesto si zachovává esteticvkou přitažlivost. Tato základna bude odolávat i velkému využití v komerčních zařízeních.

Chráněná přechodová zóna
Chráníme vaše zařízení a investice s vynalézavostí, dlouhodobý ochranný gumový pás je vložen na desce jako přechodný kus mezi vzpěračskou a odhazovací zónou. Tím je zajištěno, že základna bude vypadat co nejlépe a bude chránit disky před poškozením, pokud náhodně zasáhnou okraj mezi vzpěračskou a odhazovací zónou.

Náhradní díly
Materiály odhazovací zóny v platformě SVR mají omezenou životnost a je třeba je vyměnit, pokud se projeví opotřebení. Načasování výměny se bude lišit pro každé prostředí v závislosti na využívání základny a intenzitě zatížení. Náhradní sady a díly odhodové zóny lze objednat kontaktováním společnosti Eleiko.

Specifikace:
Číslo produktu: 3085134
Délka: 2090 mm
Šířka: 2462 mm
Výška: 103 mm
Hmotnost: 288kg
Barva: dřevo, černá guma, dřevěné uhlí (rám)
Záruka: 1-3 roky

Záruka:
3 roky na rám, 1 rok na ostatní části. Tlumící část je spotřební materiál, který se opotřebovává. Pouze pro vnitřní použití. Používá se pouze s gumovými disky. Na běžné opotřebení se nevztahuje záruka.











Hodnocení produktu Eleiko SVR Weightlifting základna
Aktuální stav hodnocení:

min SVR WEIGHTLIFTING ZÁKLADNA | Strongbody.czSVR WEIGHTLIFTING ZÁKLADNA | Strongbody.czSVR WEIGHTLIFTING ZÁKLADNA | Strongbody.czSVR WEIGHTLIFTING ZÁKLADNA | Strongbody.czSVR WEIGHTLIFTING ZÁKLADNA | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Eleiko SVR Weightlifting základna:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.