DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

Diet Protein 2kg + Thermo Fusion 100 kapslí

Sportovní výživa > Akční balíčky > Ostatní > Diet Protein 2kg + Thermo Fusion 100 kapslí

 

Diet Protein 2kg + Thermo Fusion 100 kapslí je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Akční balíčky
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Omlouváme se, ale produkt Diet Protein 2kg ... Vám nemůžeme aktuálně nabídnout.

Vyberte si prosím jiné zboží ze stejné kategorie či podkategorie


DIET PROTEIN
Jsme pevně přesvědčeni o tom, že náš Diet protein je nejsofistikovanějším nápojem typu „shake“ nabízeným na současném trhu. Využili jsme našich dlouholetých zkušeností a nejnovějších, moderních technologií k vytvoření produktu, který je speciálně sestaven pro všechny sportovce, jejichž cílem je zdravé, vytvarované tělo s minimem tuku.

Diet Protein obsahuje unikátní bioaktivní peptidy.
Diet Protein využívá unikátní poměr speciálního, čištěného syrovátkového proteinu a micelárního kaseinu, který poskytuje bezkonkurenční obsah bioaktivních frakcí (peptidů), které jsou zdrojem kvalitní esenciálních aminokyselin. Diet Protein obsahuje také naturální formu vápníku. Diet Protein obsahuje pouze špičkové zdroje bílkovin, neobsahuje levné, neplnohodnotné, či nekvalitní zdroje bílkovin jako je: sušená syrovátka, sušené mléko, soja, sušený vaječný bílek, kolagen a další. Porovnejte si vždy prosím složení Diet Proteinu s jakýmkoliv konkurenčním produktem z této kategorie.

Diet Protein obsahuje Clarinol CLA
Zatímco jiné nápoje obsahují obvykle „no name“ CLA v nízkých dávkách, Diet Protein obsahuje 3,2g CLA

Diet Protein poskytuje další špičková aditiva
Každá dávka Diet Proteinu je obohacena o další důležité přísady. 95% extrakt ze zeleného čaje je přidán pro svou důležitou roli, další složkou jsou probiotické kultury Lactospore.

Diet Protein má velmi nízký Glykemický Index
Diet Protein obsahuje pouze minimum laktózy a neobsahuje žádná aditiva jednoduchých cukrů ani maltodextrin. To je perfektní informace pro všechny, kteří si hlídají příjem sacharidů.

Diet Protein přináší variaci příchutí, na které se budete opakovaně těšit.

Vyrobeno v souladu s nejvyššími standardy kvality. Diet Protein je vyroben z čerstvých surovin na moderních továrních linkách Reflex Nutrition v Anglii a to v souladu s normami kvality ISO9001, každá šarže je veřejně testována na obsah bílkovin a vyrobena ze 100% zelené energie.

Doporučené dávkování: Rozmíchejte 2 zarovnané 60ml odměrky (tj. 50 g) v 350 ml vody v šejkru nebo mixéru. Berte 2 dávky denně. Konzumujte ihned po namíchání, nenechte stát v teplém prostředí.

Složení: Mléčný proteinový koncentrát (micelární kasein 80 %, nativní syrovátkový protein 20 %), glutaminové peptidy (pšenice), instantní syrovátkový proteinový izolát (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový proteinový izolát, emulgátor sójový lecitin), konjugovaná kyselina linolová v prášku (Clarinol®)(olej ze světlice barvířské, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor sójový lecitin, stabilizátor fosforečnan sodný, antioxidant extrakt tokoferolů), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulosová guma, L-karnitin L-tartrát, extrakt ze zeleného čaje (95 % polyfenolů, 45 % epigalokatechin galátu), sladidlo sukralóza, Bacillus Coagulans (LactoSpore®), protispékavá látka oxid křemičitý.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití opět pevně zašroubujte víčko. Spotřebujte do tří měsíců po otevření a do data spotřeby. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo VB.


Nutriční hodnoty u Diet Protein:

Počet dávek v balení: 40 x 50 g  100 g (RHP*) 50 g** (RHP*)
Energetická hodnota 1623 kJ / 382 kcal (19%) 806 kJ / 191 kcal (10 %)
Tuky 6,4 g (9 %) 3,2 g (5 %)
  z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g (10 %) 1,0 g (5 %)
  z toho mononenasycené mastné kyseliny 1,3 g 0,7 g
  z toho polynenasycené mastné kyseliny 2,8 g 1,4 g
Sacharidy 8,0 g (3 %) 4,0 g (2 %)
  Z toho cukry 8,0 g (9 %) 4,0 g (4 %)
Vláknina 2,0 g 1,0 g
Bílkoviny 72 g (144 %) 36 g (72 %)
Sůl 0,4 g (7 %) 0,2 g (3 %)
Clarinol® (konjugovaná kys.linolová) 3,2 g 1,6 g
Extrakt ze zeleného čaje 300 mg 150 mg
L-Karnitin L-tartrát 500 mg 250 mg
Bacillus Coagulans (LactoSpore®) 100.000.000 spór 50.000.000 spór


*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal).

**1 dávka odpovídá 50 g. Balení obsahuje 40 dávek.

 

Nutriční hodnoty produktu Thermo Fusion:

Počet dávek v balení:  25-12 4 kapsle obsahují
L-Karnitin tartrát 800 mg
DL-Phenylalanin 400 mg
Acetyl L-Karnitin 240 mg
Extrakt ze zeleného čaje (95% polyfenolů, 40% EGCG ) 240 mg
Kyselina alfa lipoová 200 mg
Extrakt z kajenského pepře 200 mg
Kofein 160 mg
Cholin 120 mg
Bioperin® 5 mg
Chrom 100 µg**

Thermo Fusion
Dlouhá léta naši zákazníci žádali termogenní produkt založený na nejnovějších trendech a garantující špičkové výsledky. Tento požadavek jsme splnili – Reflex Nutrition vám s hrdostí představuje komplexní formuli Thermo Fusion!

Thermo Fusion obsahuje naprosto bezpečné a prověřené složky, které Vám pomohou dosáhnout co nejrychleji požadovaných výsledků a to v kombinaci s vhodným tréninkem a stravou.

Každá dávka Thermo Fusion obsahuje účinné množství extraktu ze zeleného čaje, karnitinu, kofeinu (Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy), cholinu, fenylalaninu, kajenského pepře, alfa lipoové kyseliny, bioperinu a chromu.

Thermo Fusion není jednoduše jako jiné „pilulky“ na trhu. Tento produkt byl vytvořen jako originál v naší továrně. Většina těchto klasických produktů se vyrábí na zakázku, což činí tyto produkty málo věrohodnými, zejména kvůli jednotlivým použitým složek.

Precizní kontrola kompletního výrobního procesu a výběr těch nejlepších složek jsou vždy cestou k úspěchu. Právě proto je kontrola kvality hlavním faktorem pro Reflex Nutrition. Thermo Fusion je vyráběn v souladu s normami ISO9001, kde je velmi striktní kontrola kvality, za použití těch nejčistějších ingrediencí.

Zde jsou důvody, díky kterým jsme přesvědčeni, že je Thermo Fusion No.1 ve své kategorii:

•Thermo Fusion není vyráběn zakázkově, ale přímo v naší továrně v souladu s normami ISO 9001
•hlavní složky v Thermo Fusion jsou použity v množství a poměru, které byly prokázány jako nejefektivnější
•Thermo Fusion je vyroben ze 100% zelené energie
•Thermo Fusion neobsahuje žádné zakázané složky, tato formule je 100% legální
•Prosím, porovnejte si tento produkt s ostatními produkty na trhu co se týče jednotlivých složek a jejich množství. Thermo Fusion je jednoduše nepřekonatelný!

Užívání Thermo Fusion je jednoduché

Začněte brát dvě kapsle půl hodiny před snídaní a dvě kapsle půl hodiny před obědem – a to první dva dny, aby jste si otestovali odolnost na tento preparát. Následně zvyšte dávku až na 4 kapsle před snídaní a obědem. V tréninkové dny můžete brát jednu dávku 30 minut před tréninkem. Neberte více než 8 kapslí denně. Přípravek nedávkujte večer, může způsobit nespavost.

Dávkování:
První 2 dny vždy 2 kapsle půl hodiny před snídaní a půl hodiny před obědem (2 x denně 2 kapsle). Poté můžete zvýšit dávkování až na 4 kapsle vždy půl hodiny před snídaní a obědem. V tréninkové dny můžete dávkovat 4 kapsle půl hodiny před výkonem. Zapijte. Neberte víc než 8 kapslí/24 hodin.








Hodnocení produktu Diet Protein 2kg + Thermo Fusion 100 kapslí
Aktuální stav hodnocení:

min DIET PROTEIN 2KG + THERMO FUSION 100 KAPSLÍ | Strongbody.czDIET PROTEIN 2KG + THERMO FUSION 100 KAPSLÍ | Strongbody.czDIET PROTEIN 2KG + THERMO FUSION 100 KAPSLÍ | Strongbody.czDIET PROTEIN 2KG + THERMO FUSION 100 KAPSLÍ | Strongbody.czDIET PROTEIN 2KG + THERMO FUSION 100 KAPSLÍ | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Diet Protein 2kg + Thermo Fusion 100 kapslí:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.