DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Cell- Tech Hardcore Pro Series je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Kreatin-creatin
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Cell-Tech Hardcore Pro Series

Sportovní výživa > Kreatin-creatin > ostatní > Cell- Tech Hardcore Pro Series


CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.cz
Po celé roky platilo, že lidé zaměstnaní v oblasti průmyslu vyrábějícího doplňky stravy pro kulturisty, věděli o tom, že kreatin je jedna z nejefektivnějších ingrediencí pro tvorbu svalstva, které jsou v současnosti známé. Kreatin vytváří svalstvo, zvyšuje sílu a zvyšuje svalový výkon. To je také důvod, proč doplňky na bázi kreatinu patří mezi nejpopulárnější doplňky na současném trhu a jsou stálou výbavou obsaženou v řadě doplňků, které má každý kulturista k dispozici.

Poté, co je ústně zkonzumován, dochází u kreatinu k jeho absorpci a směřuje do jater odkud je pak transportován prostřednictvím krevního oběhu do vašich svalů. Tam se přeměňuje na fosfokreatin, který Vašim svalům dodává energii potřebnou pro přírůstky svalů a síly. V jedné dvanáctitýdenní vědecké studii dospěli výzkumníci k závěru, že mírné dávky kreatinu mohou podstatně zvyšovat syntézu myofibrilárního proteinu.

To pak znamená, že dochází ke zvýšení aktivity svalového růstu! Ve stejné studii bylo také dokázáno, že testované subjekty mají solidní přírůstky síly(viz odkaz 1). Ve skutečnosti bylo dokázáno, že dokonce malé dávky kreatinu zvyšují silový potenciál(viz odkaz 2)! Ale výzkumníci společnosti Muscletech chtěli objevit způsob, jak lze ještě zvýšit účinnost kreatinových doplňků a uvedli na trh přípravek Cell-Tech Hardcore Pro Series.

Odkazy na výzkumné práce:
1. Willoughby, D., et al. (2001). Medicine & Science In Sports & Exercise, 33(10), 1674-1681.
2. Selsby, J., et al. (2004). Journal of Strength and Conditioning Research, 18(2), 311-315.

Obsahuje minimálně dvojnásobek kreatinu ve srovnání s ostatními špičkovými produkty!

Přípravek Cell-Tech Hardcore Pro Series je nejúčinnější kreatinový doplněk na tvorbu svalstva, který je od společnosti MuscleTech k dispozici. Jeho vědecky vyvinutá receptura obsahuje sedm nových - v současnosti nejmodernějších - ingrediencí – CreaMax, InsuloDrive, Lipoic-Tech, dále pak Osmodrol, který sám o sobě obsahuje SyntheCell, Cell-Vol a ChainFX. Přípravek rovněž využívá novou mikro-difuzní technologii k transportu malých částic o mikronové velikosti, čímž dochází k zásadnímu řízení tvorby svalstva. Ale to je teprve pouhý začátek...

Cell-Tech Hardcore Pro Series obsahuje 10,000 mg (ano, to je pravda - 10 gramů!) náplně na bázi kreatinu, která byla ověřena v účinných laboratorních testech. Tato obrovská dávka certifikovaná metodou HPLC obsahuje nejvědečtěji vyvinutou formu kreatinu na této planetě. HPLC je biochemická analytická metoda používaná při laboratorním testování za účelem identifikace komponent obsažených ve sloučeninách a testuje rovněž chemickou čistotu této látky. Na rozdíl od přípravků, které obsahují nízkou dávku kreatinu, nabízí Cell-Tech Hardcore Pro Series alespoň dvakrát větší množství kreatinu než další špičkové značky na trhu. To zvyšuje potenciál vnitřní svalové absorpce kreatinu tak, aby bylo dosaženo velkých, rychlých a výrazných výsledků!

V osmadvacetidenní studii bylo prokázáno, že díky základním ingrediencím obsaženým v receptuře přípravku Cell-Tech Hardcore Pro Series, testované subjekty získaly 26 více svalstva než subjekty, které užívaly pouze samotný kreatin (přibraly 4,34 liber oproti 0,16 librám). Navíc tato vyspělá receptura obsahuje rovněž 200 mg látky ALA (kyseliny alfa-lipoové), což je základní komponenta obsažená v receptuře přípravku Cell-Tech Hardcore Pro Series. Tento fakt byl prokázán v celé řadě studií zabývajících se budováním svalů a celá receptura Cell-Tech Hardcore Pro Series je tak inovativní, že výzkumníci z týmu MuscleTech ji museli dát chránit osmi americkými patenty.

Jak bylo dokumentováno ve zveřejněných výzkumech, ukazuje se, jak je Cell-Tech Hardcore Pro Series opravdu vysoce účinným produktem. V osmadvacetidenní studii vedené ve fyziologické laboratoři v Greenwichi (stát Connecticut, USA), užívaly testované subjekty základní ingredience obsažené v receptuře přípravku Cell-Tech Hardcore Pro Series v rámci tvrdého tréninku. Bylo prokázáno, že subjekty získaly 26 více svalstva než subjekty, které užívaly pouze samotný kreatin (přibraly 4,34 liber oproti 0,16 librám).

Dávkování:
První až pátý den:
Užívejte denně 2 dávky (celkově 4 odměrky). První z těchto dávek užijte ráno po probuzení a druhou pak okamžitě po ukončení tréninku. Pokud v tento den netrénujete, užijte první dávku ráno po probuzení, zatímco další až po 12 hodinách.

Od šestého dne:
Užívejte jednu dávku okamžitě po ukončení tréninku. Pokud v tento den netrénujete, užijte dávku ráno po probuzení.

Příprava:
Smíchejte 1 dávku (2 odměrky) přípravku Cell-Tech Hardcore Pro Series s 3-4 dl studené vody. Po užití dávky přípravku Cell-Tech Hardcore Pro Series vypijte ještě jednu sklenici vody, abyste zlepšili absorpci. K dosažení nejlepších výsledků užívejte přípravek alespoň 8 týdnů v kombinaci s tvrdým tréninkem a vhodným výživovým programem.

Složení:
Energetický obsah a složení ve 2 odměrkách (100g): 310 kcal (1297,6 kJ), Karbohydráty 77g (jako laboratorní dextróza), Vitamín C (kys. askorbová) 250mg, Vápník 80mg, železo 1,8mg, fosfor (2 molekuly draslíku, sodíku a fosfát hořečnatý) 40mg, hořčík (oxid hořečnatý) 70mg, chrom (polynikotin chrom) 250mcg, sodík (fosfát sodný) 70 mg, draslík (fosfát draselný) 40mg, CreaMax 10g (kreatin monohydrát, kreatin fosfát - N-omega fosfokreatin, kreatin pyruvát), Osmodrol 2608mg - SyntheCell (glycin, l-methionin, l-arginin), Cell-Vol (taurin, l-glutamin, kyselina l-glutaminová, l-lysin hydrochlorid), Chain FX (l-leucin, l-isoleucin, l-valin, alfa-ketoglutarát), Lipoic-Tech 200mg (kyselina α-lipoová), Insulodrive 1000mg (kyselina l-asparagová, l-fenylalanin, inosin, l-arginin pyroglutamát, inositol, extrakt z listů Medicago sativa), Ostatní složky (laboratorně čistá dextróza, kyselina malická, přirozené a umělé příchuti, křemičitan vápenný, arabská guma, barvivo Červeň Allura AC). Může obsahovat zdroje mléka nebo sóji.

Upozornění:
Produkt není určen pro děti. Abyste zajistili čerstvost produktu, uchovejte ho v chladu na suchém místě. Před užíváním nádobu protřepte. Pozor na alergie - může obsahovat zdroje mléka nebo sóji. Není vhodné pro osoby se sklony k hypoglykémii nebo hyperglykémii. Přípravek pro zvláštní výživu, vhodné pro sportovce.





Hodnocení produktu Cell- Tech Hardcore Pro Series
Aktuální stav hodnocení:

min CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.czCELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.czCELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.czCELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.czCELL-TECH HARDCORE PRO SERIES | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Cell- Tech Hardcore Pro Series:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.