DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

C 1000 + Bioflavonoids


 
  100 kapslí     
 216 Kč    216 Kč  
Dostupné do 2 dnů

C 1000 + BIOFLAVONOIDS je zdrojem následujících čtyř významných účinných látek: vitamín C, výtažky ze šípku, výtažky z hroznových semen a hesperidin. Formule zabezpečuje 1000 mg vitamínu C. Vitamín C kromě mnoha dobře známých pozitivních účinků přispívá k normální činnosti imunitního systému, ke snižování vyčerpanosti a pocitu únavy, k normální tvorbě energie výměnou látek a také k ochraně buněk před oxidativním stresem. Kromě toho vitamín C ve vyšších dávkách pomáhá udržovat normální činnost imunitního systému během a po intenzivním tréninku (tento účinek lze dosáhnout užitím plus 200 mg vitamínu C, nad jeho doporučenou denní dávku). Šípky jsou plody rostliny Rosa Canina (divoká růže), které se v širokém kruhu aplikují v lidovém léčitelství. Polyfenoly, nacházející se v hroznových semenech, se vyznačují výjimečnými antioxidačními účinky. Hesperidin je bioflavonoidem z citrusů, který se vyskytuje v první řadě v citrusech. Bioflavonoidy jsou užitečnými antioxidanty polyfenolů, pomáhající při ochraně proti účinkům volných radikálů. Citrusové bioflavonoidy a jejich metabolity přispívají k ochraně zdraví srdečně cévního systému, a to tím, že minimalizují poškození způsobené volnými radikály a podporují kapilární integritu. V kapslích na rostlinném, vegetariánském základě, vyznačujících se i odolností proti kyselinám - zajišťují optimální transport účinných látek!


Nutriční hodnoty:

  1 kapsle/ 1 dávka
Vitamin C 1000 mg
Rose hip extract 50 mg    
Grape seed extract 25 mg
Hesperidin 25 mg

 


Složení: Kyselina L-askorbová, Hydroxypropylmethylcelulóza (hypromelóza), Rosa canina (ovoce) výtažky v poměru 10:1, látka zabraňující hrudkování: stearát hořečnatý, Vitis vinifera (semena) výtažky v poměru 20:1, hesperidin získaný z plodů Citrus aurantium (93%), stabilizátor: gelanová guma, barvivo: oxid titaničitý.

Doporučené dávkování: Užívejte denně 1 kapsli během jídla.

Informace pro alergiky: Přípravek je vyroben v prostorech, kde se zpracovává mléko, sója, vejce, arašídy a obiloviny obsahující lepek.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Produkt není náhradou vyvážené, různorodé stravy a zdravého životního stylu! Skladujte mimo dosah malých dětí!

Doplněk stravy.





Hodnocení produktu C 1000 + Bioflavonoids
Aktuální stav hodnocení:

min KULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.czKULTURISTIKA - SPORTOVNÍ VÝŽIVA - POSILOVACÍ STROJE | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt C 1000 + Bioflavonoids:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.