DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


BCAA Hardcore je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Aminokyseliny
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

BCAA Hardcore



BCAA HARDCORE | Strongbody.cz
Po celé roky špičkoví vědci usilovně studovali aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Jde o takové látky, které mají schopnost vysoce urychlovat obnovu svalových vláken a provádět jejich další rozvoj. A nyní světově proslulý tým výzkumníků společnosti MuscleTech přináší novou převratnou formu těchto aminokyselin ve formě přípravku BCAA Hardcore.

Charakteristika výrobku:
- urychluje obnovu svalových vláken a umožňuje jejich novotvorbu
- zastavuje katabolismus a vytváří anabolické prostředí nutné ke svalovému růstu
- nanotechnologie zajišťující rychlejší účinky a lepší vstřebatelnost než u konkurenčních produktů
- balení na dobu 1 měsíce (pokud trénujete 3 - 4 týdně)

Nanodifúzní technologie – klíč k okamžitým účinkům a vyšší vstřebatelnosti než je běžné u konkurenčních produktů

Přípravek BCAA Hardcore obsahuje vysoké množství aminokyselin, které jsou nezbytné k vytvoření anabolického prostředí. Jeho existence vede k tvorbě extrémně vysoké síly a nárůstu svalstva. Oproti podobným produktům na trhu jsou aminokyseliny v produktu BCAA Hardcore posíleny tzv. nanodifúzní technologií, která zajišťuje přesné dodávání účinných látek a jejich snazší vstřebatelnost. Díky této technologii, kdy je účinná látka 7400krát menší než u konkurenčních produktů, nastávají účinky mnohem rychleji a využití účinných látek je mnohem efektivnější.

Přesná porce aminokyselin navržená výzkumníky MuscleTech
Přípravek BCAA Hardcore má potenciál k vytvoření efektu, který vede k urychlení tvorby svalstva a procesu obnovy svalových buněk. S každou dávkou přípravku BCAA Hardcore zažijete účinky, jež jsou dány třemi aminokyselinami obsažených v přesně stanovených dávkách v receptuře (jde o dávky, které byly výzkumníky určeny za ideální). Jde o L-valin, L-isoleucin a L-leucin. Jejich receptura byla vytvořena tak, aby posílila kosterní svalstvo a aby bylo vytvořeno anabolické prostředí. To je nezbytné k produkci svalového přírůstku a k tomu, abyste dosáhli extrémně dobré fyzické kondice.

Pokud ho budete užívat během intenzivního tréninku, jeho vysoce vyspělá receptura Vám umožní zažít opravdový „anabolický efekt“. Ten nastane pokaždé, když si vezmete dávku, která Vám pomůže dosáhnout požadovaného masivního přírůstku svalstva.

Vědecký základ produktů značky MuscleTech
Vědci ze společnosti MuscleTech navázali partnerství s nejlepšími světovými experty v oblasti fyziologie lidského těla. Tito experti provedli přes stovku vědeckých studií na institucích a prestižních univerzitách po celém světě. Díky tomu Vám neustále přináší špičkové a skutečně účinné produkty.

Přípravek BCAA Hardcore byl vědecky vyvinut, aby efektivně a účinně dopravil účinnou dávku přípravku BCAA Hardcore do Vašich svalových buněk. Tím pak způsobuje růst těchto buněk a v důsledku absorpce se zvyšuje i počet impulsů, které vedou k rozvoji a regeneraci svalů.

Přípravek BCAA Hardcore napomáhá energetickému anabolismu tím, že podporuje regeneraci svalových buněk a tím i trénuje již existující svalová vlákna. Díky tomu už nebudeme muset dělat žádné kompromisy.

Doporučené dávkování:
- užívejte 2 dávky (celkově 10 tablet) pouze ve dnech tréninku
- první dávku, což je 5 tablet, užijte 45 - 60 minut před Vaším tréninkem a další dávku (5 tablet) asi 15 - 30 minut po tréninku
- jedno balení o obsahu 150 tablet obsahuje dávku na 1 měsíc, pokud trénujete 3x - 4x týdně





Hodnocení produktu BCAA Hardcore
Aktuální stav hodnocení:

min BCAA HARDCORE | Strongbody.czBCAA HARDCORE | Strongbody.czBCAA HARDCORE | Strongbody.czBCAA HARDCORE | Strongbody.czBCAA HARDCORE | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt BCAA Hardcore:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.