DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna


Actions whey gainer 14 je dočasně vyprodán

 
vyberte si alternativu v kategorii:
Sacharidy
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Actions whey gainer 14



ACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.cz
Whey Gainer ACTIONS® je určen především pro podporu procesu obnovy energetických zásob v průběhu regenerace.

Podrobný popis produktu Whey Gainer ACTIONS®
Whey Gainer ACTIONS® je určen především pro podporu procesu obnovy vašich energetických zásob po náročných výkonech. Syrovátkový protein se svým specifickým spektrem aminokyselin přispívá k ochraně vaší svalové hmoty před poškozením v důsledku zátěže a zároveň přispívá k tvorbě aktivní tělesné hmoty. Je mimořádně vhodný především pro sportovce specializované na silově–rychlostní a vytrvalostní sportovní disciplíny a pro začátečníky v silových sportech ve fázích velkého objemu tréninku.

Whey Gainer ACTIONS® vám dodává potřebnou energii v podobě „rychlých“ (glukóza), „středně rychlých“ (fruktóza) a „pomalých“ (maltodextrin) sacharidů a lehce stravitelný syrovátkový protein. V průběhu výkonu tak budete mít zabezpečeno postupné a rovnoměrné uvolňování potřebné energie, lehce stravitelný syrovátkový protein navíc stimuluje růst vašich svalů. Whey Gainer ACTIONS® vám dále dodá komplex nezbytných vitaminů a minerálů.

Whey Gainer ACTIONS® je základní produkt sacharidovo-proteinové řady s minimálním obsahem tuku (ve formě lecitinu a MCT tuku), určený pro přípravu koktejlů.

Průměrné nutriční hodnoty v 100 g výrobku


Energie
364 kcal / 1546 kJ

Bílkoviny
15 g

Sacharidy
71,6 g

Tuk
2 g

Účinky:
- chrání svalovou hmotu po náročných fyzických výkonech
- podporuje tvorbu tělesné hmoty
- přispívá ke kvalitní regeneraci
- doplňuje energii

Složení:
sušená syrovátka, krystalická fruktóza, dextróza, maltodextrin, hydrolyzát kolagenu, kakaový prášek (u příchutě čokoláda), emulgátor: sójový lecitin, stabilizátor: guarová guma, vitamínový a minerální premix (fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid chromitý, difosforečnan železitý, chlorid draselný, glukonan měďnatý 1 %, fosforečnan hořečnatý, síran manganatý, chlorid sodný, citronan sodný, molybdenan sodný, seleničitan sodný, glukonan zinečnatý, kyselina askorbová (vitamín C), tokoferol-acetát (vitamín E), nikotinamid, retinol-acetát (vitamín A), pantothenan vápenatý (vitamín B5), pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), thiamin-mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D3), riboflavin (vitamín B2), kyanokobalamin (vitamín B12), foláty (kyselina listová), biotin), aroma, MCT tuk (Medium – Chain triglycerid), barviva (u příchutě nugát-karamel, cappuccino – kakaový prášek, jahoda – extrakt z červené řepy, banán – tartrazin a košenilová červeň)

Dávkování:
denní dávka Whey Gainer ACTIONS® je 50 g (1 odměrka) 1-2x denně, mezi dávkami by měl být odstup minimálně 2 hodiny.





Hodnocení produktu Actions whey gainer 14
Aktuální stav hodnocení:

min ACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.czACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.czACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.czACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.czACTIONS WHEY GAINER 14 | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt Actions whey gainer 14:
K tomuto produktu není žádný komentář
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.