DOPRAVA A PLATBA KONTAKTY REGISTRACE

KOŠÍK
je prázdný
jednorázová sleva: 0%
pro slevu 2% zbývá nakoupit za: 2000 Kč
Akční nabídka Sportovní výživa Fitness stroje Sportovní literatura Sportovní oblečení Činky a závaží
rychlé vyhledávání:
poradna

2x V10 - Fat Burner Thermogenic

Sportovní výživa > Akční balíčky > Dvojbalení > 2x V10 - Fat Burner Thermogenic

 

2x V10 - Fat Burner Thermogenic se již nevyrábí

 
máme pro vás alternativu:
X3 - Thermogenic Fatburner 1+1 zdarma
Tri-Complex - X3 Thermogenic Fat Burner je extrémně výkonný multisložkový termogenní spalovač tuku f...
VAŠE CENA: 990 Kč
nebo si nechte doporučit vhodný produkt
na telefonu: 777 003 333

Omlouváme se, ale produkt 2x V10 - Fat Burn ... se již nevyrábí.

Vyberte si prosím jiné zboží ze stejné kategorie či podkategorie


Thermogenic Fat Burner V10 - nová generace termogenních spalovačů tuku - na trh přináší Best Body Nutrition

Unikátní termogenní směs pro maximální úbytek tělesného tuku!!!
Nová gnerace spalovačů tuku. Optimální vyvážená směs spojující efekt 10 vysoce účinných látek k maximálnímu efektu při redukci hmotnosti.

Thermogenic Fat Burner V10 - 10 nejúčinnějších látek pro spalování tělesného tuku a celkovou energizaci organismu
se postará o to, aby Vaše tělo bylo štíhlejší a neustále nabité energií! Každá jednotlivá složka má skvělý účinek. Best Body Nutrition se však výsledkem jednotlivých složek nespokojila a pečlivě prozkoumala vlastnosti těchto látek a jejich koncentraci upravila tak, aby vlastnost jedné složky navíc umocňovala účinek složek ostatních. Výsledkem je termogenní spalovač tuku nové generace umožňující dosažení neskutečných výsledků. Pro výrobek jsou použity suroviny nejvyšší kvality.


Energie skrytá ve V10:
V1 - Green Tea Extrakt

Listy zeleného čaje jsou používány již po tisíciletí k posílení celkové výkonnosti organismu. Podporuje metabolismus a spalování. Mají zklidňující efekt na centrální nervovou soustavu, čímž vyvažuje stimulační efekt kofeinu a umožňuje snižování hmotnosti bez nervozity. Extrakt zeleného čaje zpomaluje účinky trávicího enzymu amylázy, jehož příliš rychlá činnost může mít po jídle za důsledek rychlé ukládáni tuku do těla.

V2 - Bitter Orange
- zdroj synefrinu - výkonná náhrada ilegálního effedrinu. Základní účinky synefrinu jsou urychlení rychlosti metabolismu, zvýšení klidového výdeje kalorií, spalování tuků, podpora redukce nadváhy a energetizace organismu

V3 - Guarana extrakt
- stimulant obsažený v kávě, narozdíl od kávy však tato složka účinkuje po dobu 4-6hodin. Podporuje sportovní výkon, spalování tuku a snižuje pocit únavy.

V4 - Polyfenol - Extrakt z červeného vína
- brzdí stárnutí buněk, snižuje srážlivost krve, léčí záněty, patří k nejúčinnějším přírodním látkám působícím proti volným radikálům, podílí se na snižování hladiny LDL cholesterolu (tzv. špatný cholesterol).

V5 -Žen-šen extrakt
- žen-šen je již po tisíciletí používaný jakožto silný a přirozený životabudič organismu. Složka pro stimulaci a posílení organismu. Kořen žen-šenu obsahuje vyvážený komplex látek pro povzbuzení vašeho těla i ducha. Doporučuje se užívat dlouhodobě!

V6 - Maca prášek
- kořen maca obsahuje mnoho hodnotných bílkovin, pozoruhodné množství aminokyselin, velké mnořsví železa, zinku, hořčíku, vápníku, nejdůleřitější minerální látky a téměř všechny vitamíny.

V7 - L-Tyrosin
- je přírodní aminokyselina, která funguje jako tréninkový booster v období diety. Zvýšený adrenalin při tréninku může vyvolávat pocit hladu, L-Tyrosin snižuje účinky tohoto působení.
L-Tyrosin aktivuje sekreci serotoninu (hormon štěstí), naplní Vás klidem a spokojeností aniž se budedte muset před spaním „nacpat“.
L-Tyrosin významně napomáhá udržet výkonnost, protože potlačuje psychickou únavu, ke které dochází při delším fyzickém výkonu. L-Tyrosin se spolupodílí na mechanismu spalování tuků jako sekundární spalovač.

V8 - Zázvorový extrakt
- podporuje prokrvení a produkci žlučových šťáv.

V9 - Zinek
- je velice důležitý aktivátor pro řadu enzymů, které ovlivňují metabolismus (látkovou přeměnu) v těle člověka. Hraje velice důležitou roli funkčního imunitního systému. Při nedostatku zinku dochází k poruchám vstřebávání z trávícího ústrojí.

V10 - Yohimbine prášek
- nejen zvyšuje sexuální apetit, ale rovněž pomáhá spalovat tukové zásoby na problematických místech jako jsou boky a hýždě. Yohimbin blokuje všechny tři alfa receptory, které jsou převážně soustředěny v horních částech stehen a spodních a šikmých hýždích.
Přispívá k stimulaci Alfa2 tukového receptoru.







X3-Thermogenic-Fatburner-1-1-zdarma




Hodnocení produktu 2x V10 - Fat Burner Thermogenic
Aktuální stav hodnocení:

min 2X V10 - FAT BURNER THERMOGENIC | Strongbody.cz2X V10 - FAT BURNER THERMOGENIC | Strongbody.cz2X V10 - FAT BURNER THERMOGENIC | Strongbody.cz2X V10 - FAT BURNER THERMOGENIC | Strongbody.cz2X V10 - FAT BURNER THERMOGENIC | Strongbody.cz max


Nejčastější názory na produkt 2x V10 - Fat Burner Thermogenic:
snake (03. 09. 2008)
Moc výhodná koupě. Tímto zvýhodněným balením jsem ušetřil 200 kč + 100kč za poštovné + 300 kč za dárek zdarma při objednávce nad 1500 a asi 50kč za milé překvapení uvnitř. A co se týče samotného produktu, taky špička. Není proč váhat. :)
 




Odebírat novinky o slevách!
PODPORA
po - pá: 7:00 - 14:00
info@strongbody.cz
O NÁKUPU
OSOBNÍ ODBĚR
A1 SOLUTION, s.r.o.
Strongbody.cz
Tyršova 96
276 01 Mělník
SLEDUJTE NÁS!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
(c)2003-2024 Strongbody.cz - provozuje A1 SOLUTION, s.r.o.